Door: Revu Redactie
Artikel

Bij de koffie: bomkangoeroe, nieuw Oscar-schandaal en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Jongen wilde aanslag plegen met bomkangoeroe

Een Australische tiener wordt verdacht van het plannen van een aanslag met een bomkangoeroe. Hij verscheen afgelopen nacht met vijf medeverdachten voor de rechter. Hij was van plan het IS-logo op het dier te schilderen. Lees verder.

Acteurs Straight outta Compton niet uitgenodigd voor Oscars

Hoewel de film Straight Outta Compton is genomineerd voor een Oscar voor het beste originele script, is de cast niet uitgenodigd voor de prijzenceremonie. Ook Ice Cube, de producent van de film heeft volgens TMZ geen uitnodiging ontvangen. Lees verder.

Lees ook: Alle zwarte Oscar-winnaars ooit op een rij (en dat zijn er niet zo veel)

Samsom en Rutte willen met kopgroep EU doorbraak in asielcrisis forceren

Nederland wil met een kopgroep van EU-landen een oplossing forceren in de vluchtelingencrisis. Vanaf dit voorjaar moeten alle migranten die via Turkije in Griekenland arriveren, per kerende veerboot worden teruggestuurd. In ruil daarvoor mogen jaarlijks tussen de 150- en 250 duizend vluchtelingen die in Turkije verblijven, legaal naar Europa. Lees verder.

Kamer wil actie tegen GHB

Het CDA maakt zich zorgen over het gebruik van de partydrug GHB in delen van Nederland. Volgens de partij zijn er 'brandhaarden' in Brabant, Twente en Friesland. Ook wordt er steeds meer thuis gebruikt, waardoor volgens die partij problemen te laat zichtbaar worden. Lees verder.

Gerelateerd nieuws