7 duizelingwekkende cijfers over borsten

Of ze nou groot of klein zijn: iedereen houdt van borsten. Omdat deze maand in het teken staat van borstkanker: een ode...

Of ze nou groot of klein zijn: iedereen houdt van borsten. Omdat deze maand in het teken staat van borstkanker: een ode in cijfers.

Tekst: Feline Lindhout

79...

vera1

 

Procent van de mannen kijkt bij een ontmoeting met een vrouw eerst naar de borsten voordat ze oogcontact maken. En daar hebben ze alle reden toe, want borsten zijn ook goed voor de gezondheid van de man. Staren naar de voorgevel zorgt namelijk voor een verminderde kans op hart- en vaatziekten.

26...

chest_07

Kilo, dat is het gewicht van de grootste borsten ter wereld. Annie Hawkins-Turner, ook wel bekend als Norma Stitz, is de (on)gelukkige. Haar borsten zijn geheel natuurlijk en staan ook nog eens genoteerd in het Guinness Book of World Records. Annie is heel gelukkig met haar borsten. Zegt ze.

75...

APN_2638

Procent van de vrouwen heeft er geen problemen mee om haar decolleté in de strijd te gooien om iets te bereiken. Bij een sollicitatie, taxiritje of een drankje in de kroeg; vrouwen hebben het er maar al te graag voor over. Trijntje Oosterhuis behoort tot de 25 procent die dit niet doet. Bovenstaande jurk ruilde ze tijdens het songfestival in voor een onverklaarbaar vod.

300.000...

-

Borstvergrotingen worden er jaarlijks uitgevoerd, waarvan 9000 in Nederland. China is momenteel de borstvergrotingskoning. Voor een paar implantaten moet wel even gespaard worden. Een ingreep kost al snel een paar duizend euro.

80C

375907C700000578-3746109-image-a-6_1471477687649 (1)

Is de gemiddelde cupmaat van de Nederlandse vrouw, goed voor een derde plaats wereldwijd. In Engeland lopen vrouwen met de grootste tetten rond, en ook in Denemarken zijn ze goed voorzien.

8...

tpl5

Soorten tepels bestaan er, inclusief de derde tepel. Wist u dat bijna vier procent van de meisjes met een extra tepel ter wereld komt? De meest voorkomende nippels zijn de uitstekende, platte (illustratie), opgezwollen en de knipogende tepel.

55...

Carice_Van_Houten-naked-Game_of_Thrones-S04E07-06

Koosnaampjes voor ketsers vonden we na een korte zoektocht. Of ze nou van jou zijn of dat je eraan mag zitten, een bijnaam geven mag altijd. Kwarktassen, kneedballen, koplampen of weapons of mass destruction. Elke tiet een naam geven kan uiteraard ook: zo noemt Carice van Houten haar twee pareltjes Tom en Bob.

Laatste nieuws