Artikel
5

9 onwaarschijnlijke 'mokkels' op Mokkels.nl

Mokkels.nl is een walhalla voor puberjongens met seksuele frustraties, oude viezeriken en nog steeds vrijgezelle veert...

Mokkels.nl is een walhalla voor puberjongens met seksuele frustraties, oude viezeriken en nog steeds vrijgezelle veertigers die wanhopig ontkennen dat ze een midlife crisis hebben. Nieuwe Revu past natuurlijk in geen van deze categorieën, maar in het belang van het eeuwenoude journalistieke ideaal van waarheidsvinding deden wij toch een belangrijke ontdekking: er staan best veel lelijke vrouwen op Mokkels.nl. Hier de negen onwaarschijnlijkste.

Anny Schilder

De forumpagina toegewijd aan Anny Schilder is behoorlijk populair en gek genoeg zijn de meeste geposte foto's niet uit haar 'gloriejaren' (ergens heel erg lang geleden) toen ze nog wel enigszins te doen was, maar van recenter datum. Vooral haar boezem wordt geprezen en forumlid Booplover laat er een briljante theorie op los: 'Het valt mij wel op dat veel Volendamse meiden grote borsten hebben, zoals haar opvolgster Carola Smit, en niet te vergeten Monique Smit (familie van elkaar?)'. Incest heeft blijkbaar ook positieve gevolgen.

Marianne Vos

Dit is natuurlijk Nederlands ultieme powervrouw, maar wie had gedacht dat ze het ook goed doet bij een bepaald soort geile Mokkels.nl-rukker? Al sinds 2010 gaat het los op de Marianne Vos-thread, waar forumleden blij laten weten hoe ze Vos' stijve tepels of haar camel toe hebben gespot tijdens één van haar wielerwedstrijden. Waarom je hem er ooit in zou willen fietsen bij magere Marianne is een raadsel, maar blijkbaar is ook hier een markt voor. En wat zijn ze blij als ze weer Sportvrouw van het Jaar is! 'Wederom sportvrouw van het jaar! Bij het ontvangen van de prijs had je mooi zicht op de sexy jurk!' zegt Dropkick Murphy.

Halina Reijn

Halina Reijn is zo'n net niet-vrouw die al heel haar leven wanhopig probeert bijna net zo mooi te zijn als Carice van Houten. Haar echte persoonlijkheid is het best bewaarde geheim van Nederland, het enige dat wij te zien krijgen is de ik-ben-interessant-act, die ze ook al minder overtuigend opvoert dan Carice. Zelfs de wankers van Mokkels.nl, die om nog onbekende redenen veertig forumpagina's over Halina volknalden, hebben in de gaten dat er ergens een steekje los zit. 'Prachtige vrouw om te zien, maar het lijkt me wel een borderline-type te zijn', aldus vindingrijk.

Natasha Froger

Natasha Froger was toen ze twintig was al passé en ziet er nog altijd niet uit. Zelfs de meest talentvolle make upper van SBS kan er met al zijn foundation en oogschaduw niet tegenop. Toch denken leden van het Natasha Froger-thread daar heel anders over. Zij zijn fan van Natasha en doen er alles aan om foto's van haar te bemachtigen. Zo komt wacky160 met een gouden tip: 'Natasha was gisteren te zien in Viva la Frans, waarin ze in haar ochtendkleding een tentje uit komt'. Laat die tentrits maar dicht zitten.

Sanne Wallis de Vries

Als je Beatrix (redelijk goed) na kunt doen, betekent dat automatisch dat het onmogelijk is dat je een mooie vrouw bent. Oké, Sanne Wallis de Vries is misschien Nederlands beste poging tot het voortbrengen van een grappige vrouw, maar een mokkel...? 'Daar moet je denk ik echt een fijnproever voor zijn...' merkt SjemaIsrael op. Die blijken er echter wel degelijk te zijn. Vooral de naaktscène in één van haar theatershows doet het erg goed bij de heren, die misschien altijd stiekem gefantaseerd hebben over het blote lichaam van Bea? Oké, dat beeld willen we al helemaal niet voor de geest halen.

Chazia Mourali

Chazia Mourali is geen mokkel, ze is gewoon eng, overwegend irritant en ze glimlacht heel raar. Dat iemand d'r borsten voortdurend half buitenboord heeft hangen op televisie betekent nog niet dat ze een mooie vrouw is. Bovendien is er niemand in de geschiedenis van de mensheid die ooit zo'n hoge staat van kneuterigheid bereikt heeft als mevrouw Mourali. Toch is Coyote uitgesproken fan: 'Hopelijk komt ze snel weer op de buis.' Prima, maar dan alleen met een hele wolk zeemeeuwen ervoor.

Ymke Wieringa

Wie had ooit verwacht dat ze het van die-ene-die-niemand-hoopt-dat-als-laatste-overblijft bij Take Me Out zou schoppen tot succesvolle 'tv persoonlijkheid' die wat betreft talent/succes-ratio alleen haar vriendinnetje Britt Dekker onder zich moet dulden. Vroeger waren zulk soort irritante, overal aanwezige aandachttrekkers dan tenminste nog wel leuk om naar te kijken, maar zelfs het daglicht kan deze bostrol niet verdragen. Michaelz echter wel. 'Ik zou haar niet van ma afslaan', aldus zijn van een laag iq getuigende bijdrage aan de Ymke-thread.

Loretta Schrijver

Dat je als rukkertje met je ochtendboner naar Koffietijd kijkt om van Quinty Trustfull te genieten kunnen wij ons nog wel voorstellen, maar " target="_blank">Loretta...? Maar liefst 32 pagina's heeft haar flinke schare fans in totaal aan foto's volgeplempt. Maar waarom?! Ze is al twintig jaar over datum en ook in haar jongere jaren was ze niet veel meer dan een schuwe Kruidvatmedewerkster die moest giechelen als iemand om condooms vroeg. 'Vandaag heb ik een flink stuk gefietst. In Hilversum aangekomen, zag ik tot mijn verrassing op de Schuttersweg Loretta in het wild lopen, die Schobbie aan het uitlaten was. Ik knikte haar nog vriendelijk gedag, maar ze gaf geen blijk van herkenning. Logisch ook, ik ken haar van tv maar zij kent mij natuurlijk niet', aldus Manneke Pis (waarschijnlijk niet de echte).

Connie Breukhoven

In de prehistorie was Connie Breukhoven best wel een mokkel. 'Oh dit nummer van de Penthouse had ik ook lang geleden. En de pagina's met Vanessa waren helemaal versleten,' haalt Langenagels hoge hak even warme als vochtige herinneringen op. Maar ook nu is hij nog fan van haar. Waarom? 'Vind dit al jaren een heerlijke vrouw, en altijd met prachtige lange nagels.' Tja, d'r nagels zijn inderdaad nog wel het enige noemenswaardige wat er na talloze chirurgische ingrepen overgebleven is van deze eens vrij mooie vrouw. Toch heeft Mokkels.nl nog wel wat liefhebbers van plastic lippen en kunststof billen.

De moraal van het verhaal is uiteraard dat om smaak wel degelijk te twisten valt en hoewel Mokkels.nl sowieso een smakeloze bende is, het altijd nog erger kan. Tot slot nog wat oneervolle vermeldingen: Femke Halsema, Anita Meijer, Willeke Alberti, Liesbeth List, Soundos El Ahmadi, Brigitte Kaandorp, Aaf Brandt Corstius, Marijke Helwegen, Anky van Grunsven, Roxeanne Hazes, Cilly Dartell, Wieteke van Dordt, Ireen Wüst.

Door Enzio Bakker

Gerelateerd nieuws