Artikel

Bij de koffie: Barcelona ontslaat haatspeler na 7 uren, 'Lemmy' Kilmister overleden en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

'Lemmy' Kilmister overleden

De voorman van de Britse rockband Motörhead is overleden. Ian 'Lemmy' Kilmister was 70 jaar oud en stierf thuis in Los Angeles. "Er is geen makkelijke manier om dit te zeggen", schrijft de band op Facebook, "onze machtige, nobele vriend Lemmy is vandaag overleden na een korte strijd met een extreem agressieve vorm van kanker." Lees verder.

Barcelona ontslaat speler na 7 uur en 13 minuten

Barcelona heeft een speler na welgeteld 7 uren en 13 minuten alweer ontslagen. De 24-jarige Sergi Guardiola (geen familie van) werd gisteren einde middag gepresenteerd, maar niet lang daarna doken er oude tweets op waarin hij negatief over Barcelona en Lionel Messi sprak en Real Madrid juist aanbad. Lees verder.

Feest in Guinee om uitroeiing ebola

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft Guinee ebola-vrij verklaard. Dat betekent dat Liberia het enige land is waar de besmettelijke virusziekte nog heerst. Waarschijnlijk zullen de Guineeërs het einde van de ziekte vieren met vuurwerkshows en concerten. Lees verder.

'Eerste decembermaand zonder vrieskou sinds meting'

Met nog drie dagen te gaan, ziet het ernaar uit dat december de eerste vorstloze decembermaand ooit wordt, sinds de start van de metingen in De Bilt in 1901. Dat meldde Weeronline gisteravond laat. De gemiddelde temperatuur komt deze maand uit op 9,7 graden, dat is bovendien de hoogste temperatuur ooit gemeten in de laatste maand van het jaar. Lees verder.

Lees ook: Bij de koffie: de beste oliebol van Nederland, flat in Drachten ingestort door rotjes en meer...

Gerelateerd nieuws