Artikel

Bij de koffie: de beste oliebol van Nederland, flat Drachten stort in door rotjes en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Flat Drachten stort in na vuurwerkincident

Een deel van de flat in Drachten die gisteravond laat werd getroffen door een explosie heeft het afgelopen nacht begeven. Zes verdiepingen zijn maandagochtend ingestort, laat de gemeente Smallingerland op haar website weten. Lees verder.

J.J. Abrams 'Filmpersoonlijkheid van 2015'

 

USA Today heeft J.J. Abrams uitverkozen tot Filmpersoonlijkheid van het jaar. De 49-jarige regisseur boekt momenteel wereldwijd succes met zijn film Star Wars: The Force Awakens. "De ervaring van het maken van deze film was ontelbaar keer uitdagender dan wat dan ook", zei Abrams tegen USA Today. Lees verder.

Dodental Amerikaans horrorweer passeert de grens van veertig

Het aantal doden door het extreme weer in de Verenigde Staten is afgelopen nacht de veertig gepasseerd. In meer en meer staten vallen slachtoffers door overstromingen en tornado's. Elders in de VS worden grote problemen verwacht door een sneeuwstorm. Lees verder.

De beste oliebollenbakker van Nederland

 

Meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse mag zich de beste oliebollenbakker van Nederland noemen. De zaak kwam als beste uit de bus bij de AD Oliebolllentest 2015, schrijft de krant. Lees verder.

Lees ook: Moslims trollen IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi massaal na wanhopige terreuroproep

Gerelateerd nieuws