Artikel

Bij de koffie: FBI jaagt op The Hateful Eight-piraat, Kim Dotcom mag uitgeleverd en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Overlevende aardverschuiving China gevonden

Reddingswerkers hebben woensdag in de Zuid-Chinese stad Shenzen meer dan zestig uur na een aardverschuiving een man gered die was bedolven onder modder en puin. Volgens persbureau Xinhua verklaarde de man dat er bij hem in de buurt nog een overlevende is, maar die is nog niet gevonden. De geredde man is gewond geraakt aan zijn benen. Lees verder.

FBI jaagt op The Hateful Eight-piraat

Onlangs lekte er op internet een kopie uit van de nog niet verschenen nieuwe film van Quentin Tarantino, The Hateful Eight, en de FBI is nu druk bezig de dader op te sporen. The Hollywood Reporter meldde afgelopen nacht dat de sporen richting de baas van een filmproductiemaatschappij leiden. Lees verder.

Nieuw-Zeeland mag Kim Dotcom uitleveren

Nieuw-Zeeland mag de Duitse internetondernemer Kim Dotcom en drie anderen, onder wie een Nederlander, uitleveren aan de Verenigde Staten. Een rechter in Nieuw-Zeeland heeft dat woensdag bepaald. Het viertal kan in beroep gaan tegen de beslissing. Lees verder.

Chris Martin voor rechter gesleept door paparazzo

Een fotograaf die claimt expres te zijn aangereden door Chris Martin stapt naar de rechter. Dat meldt TMZ. Fotograaf Richard Terry aasde op een foto toen Chris afgelopen januari met zijn ex Gwyneth Paltrow en de kinderen uit eten ging in Los Angeles. Terry claimt dat de zanger expres een flinke draai aan zijn stuur gaf om hem te raken; de auto ging inderdaad over de stoep en raakte Terry. Lees verder.

Gerelateerd nieuws