Artikel

Het beste van Alberto Stegeman

Sommige kijkers krijgen uitslag van hem, anderen zijn uitgesproken fan. Maar de 41-jarige maker van Undercover in Nede...

Sommige kijkers krijgen uitslag van hem, anderen zijn uitgesproken fan. Maar de 41-jarige maker van Undercover in Nederland heeft in elk geval bereikt dat er over hem gesproken wordt. Portret van een stille gereformeerde jongen met een enorme geldingsdrang. NieuweRevu.nl zet een aantal hoogtepunten van Alberto Stegeman op een rij.

In 2009 krijgt Stegeman het voor elkaar om een auto vol nep-explosieven op het parkeerterrein van Paleis Noordeinde te parkeren. Medewerkers van Alberto doen zich voor als onderhoudsmedewerkers en kunnen ongecontroleerd het terrein op kachelen.

Twee jaar later krijgt Stegeman het in zijn programma Red Mijn Vakantie het aan de stok met reisorganisatie Villamar. Een groep gedupeerde jongens schakelt Stegeman in wanneer zij hun borg niet terug ontvangen na een vakantie in Lloret de Mar.

Ondanks het feit dat de reisorganisatie de borgsom belooft terug te betalen, hebben de jongens na zes maanden nog geen geld gezien. Alberto trekt wederom richting Spanje en raakt daar slaags met medewerkers van een bij de zaak betrokken bedrijf.

Eén van de spraakmakende zaken in Undercover in Nederland draait om de sekte Miracle of Love. Een medewerker van Stegeman infiltreert bij dit clubje gekkies. In Pauw en Witteman vertel Stegeman over de praktijken van deze organisatie.

Gerelateerd nieuws