Door: Redactie
Artikel

Mission Impossible 5 verschijnt in juli!

De nieuwste film in de serie van Mission Impossible zou aanvankelijk nog een tijd op zich laten wachten, maar het vijfde...

De nieuwste film in de serie van Mission Impossible zou aanvankelijk nog een tijd op zich laten wachten, maar het vijfde deel van de filmserie verschijnt nu in juli, zo maakte Paramount bekend. Dat Mission Impossible 5, met daarin filmster Tom Cruise, eerder uitkomt is niet geheel toevallig. Paramount wil daarmee andere releases van grote films voorblijven. Zo komt de nieuwste James Bond-film uit in november en de veelbelovende nieuwste Star Wars-film in december.

Erop of eronder voor regisseur

Mission Impossible 5 is geregisseerd door Christopher McQuarrie. Als regisseur behaalde McQuarrie nog geen grote succes. Zijn laatste film, Jack Reacher, bleek verre van een topper. Als schrijver triomfeerde McQuarrie al wel met boeken als The Usual Suspect en Egde of Tomorrow.

Er zijn nog geen details bekend over Mission Impossible 5, maar als we de laatste films uit deze serie moeten geloven gaat Tom Cruise zeker weer voor flink wat vuurwerk zorgen!