Artikel

Utopia's Emil schittert in Heer & Meester

Het is allemaal wat, dat Utopia. Vijftien gewone burgers bij elkaar zetten en hopen dat de ideale samenleving eruit rolt...

Het is allemaal wat, dat Utopia. Vijftien gewone burgers bij elkaar zetten en hopen dat de ideale samenleving eruit rolt. Maar hoe gewoon zijn deze mensen eigenlijk? Tijdens de vierde aflevering van Studio Max-serie Heer & Meester zien we ineens een bekende kop en blijkt Utopia’s Emil naast professioneel worstelaar ook nog bij te beunen als acteur.

Emil is niet de enige Utopiaan die al eens op de beeldbuis is geweest. Medebewoners Andrea (Oh Oh Europa), Billy (Achter Gesloten Deuren) en ook Emils maatje Ruud (Take me Out) maakten al voor het nieuwste experiment van John de Mol furore op de Nederlandse televisie.

Dat Emil de schijnwerpers niet schuwt, is nu wel duidelijk. Naast Utopia en dus nu ook in Heer & Meester, had Beau bijna een kwijlbakje nodig toen hij hem interviewde voor zijn programma De Wereld van Beau. Maar als vaderlands beste worstelaar – aldus zichzelf – en een universitaire opleiding met wel heel veel affiniteit met televisie (Film & Televisie aan de Universiteit van Utrecht), zijn wij nog lang niet van hem af.

Gerelateerd nieuws