Artikel
5

Voetballers met een sekstape, ze zijn niet uniek.

Dat voetballers niet alleen op het trainingsveld ballen uit de zak halen, is voor velen geen nieuws. Ook het vastleggen...

Dat voetballers niet alleen op het trainingsveld ballen uit de zak halen, is voor velen geen nieuws. Ook het vastleggen van geslachtsgemeenschap is in deze tak van sport passé. Toch is door de sekstape-affaire rondom Benzema een interessant fenomeen ontstaan: sektape chantage.

Als voetballer is het vandaag de dag niet meer voldoende om goed te kunnen voetballen. Een tatoeage hier en daar maakt hedendag ook nog maar weinig indruk. Iedere wedstrijd met de verfkwast door het haar, zorgt niet meer voor een opgetrokken wenkbrauw. Een beetje voetballer heeft een eigen sekstape om aan de wereld te showen. Of –nog beter– een sekstape geconfisqueerd om andere ploeggenoten daarmee te chanteren.

Van charmeur naar chantage

Het overkwam aanvallende middenvelder Mathieu Valbuena. Waar hij eerst in besloten kringen de blits maakte met een video waarop zijn atletische kunsten te zien zijn, bijt datzelfde filmpje hem even later in de derrière. Drie individuen wisten het beeldmateriaal in handen te krijgen en een fikse geldsom van hem te eisen. Stemde Mathieu niet in, dan zouden zijn aandrukmethodieken op het wereldwijde web worden geplaatst.

Benzema zit vast Karim Benzema (Valbuena’s ploeggenoot bij de nationale ploeg) heeft vandaag gezegd betrokken te zijn bij de zaak.  Uit afgeluisterde telefoongesprekken kwam naar voren dat Karim als tussenpersoon heeft opgetreden. Wat dit gaat betekenen voor Karim's rol bij Real Madrid of de nationale ploeg is nog niet duidelijk.

Bla..bla..bla.. Kom nou maar op met die seksvideo’s Het is een feit dat seks aan voetbal kleeft als zachte drop aan een verstandskies. Wij hebben even gezocht in de diepste krochten van het internet en kwamen het volgende beeldmateriaal tegen. Het label NSFW is hier vanzelfsprekend toepasbaar. We beginnen bescheiden en voeren langzaam de gradatie ranzigheid op.

Riemen vast.

1. Van Persie vast voor verkrachting

‘RVP’ zou nooit de zweefduik tegen Spanje hebben gemaakt wanneer hij veroordeelt zou zijn voor verkrachting van de 21-jarige Sandra Krijgsman. Volgens Sandra zou Robin haar, tegen haar zin in, in de badkamer van katoen hebben gegeven.

Uiteindelijk liep de aantijging met een sisser af. Behalve voor Van Persie. Die heeft zelfs nog eventjes moeten brommen. Afgesloten van de mensheid. Relatie op spanning, medegevangenen die naar hem blaften en diep in de cel werd hij als een hond behandeld. Naar eigen zeggen is hij daarna wel beter gaan ballen en maakte hij een wondergoal tegen Spanje. Een kleine opoffering.

2. John Terry bezwangert vrouw van ploeggenoot

John Terry verloor zijn aanvoerdersband omdat hij het Franse Model Vanessa Perroncel en tevens vrouw van zijn ploeggenoot, Wayne Bridge wel héél appetijtelijk vond. Zo appetijtelijk dat de twee een affaire kregen. Lang verhaal kort. Terry drong er bij Vanessa op aan om abortus te plegen, en zij drong op haar beurt –samen met het hogelijk gerechtshof– erop aan dat hij €240.000 euro schadevergoeding aftikte. Zaak gesloten.

Engelse voetbalfans zijn ervan overtuigd dat de haat en nijd die tussen de teamgenoten ontstond, heeft bijgedragen aan het belabberde spel van de Engelsen tijdens het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Dat Engeland sinds Bobby Charlton al niet meer presteert op een groot toernooi heeft daar natuurlijk niets mee te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=Bw_W-A5-zoU

3. Ryan Giggs heeft coïtus met zijn schoonzus

Ryan Giggs heeft over het algemeen een reputatie als ideale schoonzoon. Hij zelf dacht daar anders over toen hij de vriendin van zijn broer zag. Hij zag in haar de ideale schoonzus. Acht jaar lang friemelden ze achter de coulissen met elkaar totdat zij –enkele weken voor de bruiloft met Ryan's broer Rhodri– Ryan Giggs belde met het nieuws: ik ben zwanger van jouw kind. Ryan, gentlemen als hij is, betaalde netjes voor de abortus zodat zijn onwetende broer Rhodri met zijn droomvrouw kon trouwen. Zucht, er gaat niets boven broederliefde.

 

4. Adam Maher parkeert hem op de parkeerplaats

A

dam’s voetbalkwaliteiten hebben sinds zijn Brabantse migratie nog niet zo’n prominente indruk achtergelaten als deze parkeerplaatsfoto. Voor alle duidelijkheid: de vrouw bovenop Maher geparkeerd is niet zijn vriendin. Maar dat kon u natuurlijk al lezen op de foto. Zijn vriendin staat op deze foto, geplaatst op Twitter. Gelukkig overwint de liefde alles. Bron: Weekblad Weekend.

 

5. Franck Ribéry niet vies van minderjarig luxehoertje

Waar het gemiddelde wippertje voor Jan Modaal hoogstens elf minuten duurt (inclusief voorspel), daar maakt Franck het bont met een tweedaagse orgie. In het hotel sprak hij af met het minderjarige (dat wist Franck niet) luxehoertje Zahia Dehar. Zahia was naar eigen zeggen niet alleen. Ook andere dames liepen daar vrijpostig rond. Het werd helemaal gezellig toen Karim Benzema even langs kwam wippen. Dehar was naderhand teleurgesteld met de beschamende €700 euro die ze in haar handen kreeg gedrukt.

.....Vanaf hier mag de NSFW-filter aan......

6. Leicester team scoren drie Thaise dames De Thaise clubeigenaar van Leicester City gaf zijn team een einde-van-het-seizoen-tour cadeau. Even heerlijk ontspannen en tevens een ideale kans om de club te promoten in zijn geboorteland. Echter liep het tripje uit op een debacel. Met aanvaller Tom Hopper, keeper Adam Smith en verdediger James Pearson was bijna elke linie in de uitgelekte seksvideo van Leicester bezet.

Alsof de hele situatie al niet beschamend genoeg was, is James ook nog eens de zoon is van de toenmalige manager van Leicester City: Nigel Pearson. Daarbij maken de ‘helden’ in de seksvideo de Thaise dames ook nog eens uit voor ‘spleetoog’. Het zal je zoon maar zijn. Alle betrokken (en manager) zijn overigens niet meer werkzaam voor Leicester City.

Komt u fantasie te kort? Klik dan hier voor een zoektocht. 7. Keeper Stefan Postma krijgt een doelpaal naar binnen geschoven De spreekkoren van de tribune waren niet meer te stoppen nadat het filmpje was uitgelekt waarop de vriendin van Postma te zien is, die een voorbinddildo bij haar man naar binnen schuift. Het filmpje blijft de keeper maar achtervolgen omdat journalisten bij elk seksschandaal dat voetbalgerelateerd is, –zoals bij dit stuk– het naar boven blijven halen. Sorry Stefan.

Klik hier wanneer de beelden u zijn ontgaan.