Artikel

Winnaar en verliezer van de dag: Andy van der Meyde vs. Real Madrid

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Andy van der Meyde

https://www.youtube.com/watch?v=ykOfvisHA1E

Oud-profvoetballer Andy van der Meyde wordt kickbokser. Hij debuteert op 9 april tijdens een gala in Zutphen in de ring, zo maakte hij vandaag bekend. Van der Meyde werkt sinds deze zomer bij kickbokstrainer Faldir Chahbari in Zutphen.

"Ik ben altijd gek geweest van vechtsporten. Het is hard werken en je bent op jezelf aangewezen in de ring. Dat trekt me aan en blijkbaar is de afgelopen maanden gebleken dat ik er wel wat van kan.''

Verliezer van de dag: Real Madrid

Real Madrid is definitief uitgesloten van verdere deelname aan het Spaanse bekertoernooi. Het hooggerechtshof voor de sport (TAD) heeft vrijdag het oordeel dat de commissie van beroep van de Spaanse voetbalbond velde, bevestigd.

De Madrileense topclub werd bestraft voor het opstellen van Denis Tsjerisjev in de eerste wedstrijd tegen Cádiz (3-1). De 24-jarige Rus bleek echter niet speelgerechtigd, omdat hij nog een duel schorsing moest uitzitten uit het seizoen ervoor, toen hij was uitgeleend aan Villarreal.

Real dacht een sterke zaak te hebben omdat Tsjerisjev niet persoonlijk op de hoogte was gebracht van zijn schorsing.

Lees ook: Winnaar en verliezer van de dag: Steve-O vs. Giel Beelen

Gerelateerd nieuws