Artikel

Winnaar en verliezer van de dag: Youp van 't Hek vs. Franse leraar

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Youp van 't Hek

Youp van 't Hek staat vanavond weer op het toneel in de Stadsschouwburg in Middelburg. De cabaretier werd donderdagavond vlak na aanvang van zijn voorstelling in theater de Willem in Papendrecht onwel en kon daarna niet verder spelen. Ook de try-out van vrijdag voor zijn nieuwe voorstelling Licht in hetzelfde theater moest hij annuleren. Volgens een woordvoerster van zijn impresariaat Hekwerk voelt Van 't Hek zich goed genoeg om weer op te treden.

Verliezer van de dag: Franse leraar

Een leraar die vandaag in een voorstad van Parijs beweerde te zijn aangevallen door een gemaskerde man van de Islamitische Staat (IS), heeft het verhaal verzonnen. Dat heeft justitie in Parijs bekendgemaakt.

De Franse politie behandelde het incident als een poging tot moord met terroristisch motief. Er werd een klopjacht naar de dader op touw gezet.

Gerelateerd nieuws