Artikel

YouTube-doodrijder en andere bekentenissen

Op Internet is een opmerkelijke schuldbekentenis opgedoken. De 22-jarige Matthew Cordle vertelt in een filmpje op YouTub...

Op Internet is een opmerkelijke schuldbekentenis opgedoken. De 22-jarige Matthew Cordle vertelt in een filmpje op YouTube dat hij iemand heeft doodgereden. Matthew was dronken en doet een beroep op alle bestuurders: ‘Ik smeek je, stap niet dronken achter het stuur.’ Biechten in de spotlights is populair. Er zijn er al velen voorgegaan aan Matthew Cordle. Nieuwe Revu duikt in een ‘trip down memory lane’: ken je deze nog, nog, nog?

Bill Clinton vergeten we natuurlijk nooit meer. De ‘ouwe snoeperd’ ontkende in eerste instantie zijn affaire met de stagiaire Monica Lewinsky, maar de vlekken op haar jurkje bracht de keiharde waarheid boven tafel. Bill Clinton moest met de billen bloot en bekende toch een ‘ongepaste’ relatie te hebben gehad met de ambitieuze stagiaire.

Niemand minder dan de allereerste sportmiljardair Tiger Woods zou zo gigantische veel affaires hebben gehad, dat hij bijna het guiness book of records haalde. In 2009 bood Woods zijn nederige excuses aan en barste daarbij in janken uit. Een overduidelijk ‘sorry dat ik betrapt ben- gevalletje’

Het was ook te mooi om waar te zijn: 7 keer op rij de Tour de France winnen. Lance Armstrong gaf, na jaren gelogen te hebben, toe dat hij verboden middelen zoals epo gebruikte. Een acteer carrière was hoogstwaarschijnlijk succesvoller geweest.