Door: Herman Brusselmans
Columns

‘Eva Braun bedroog Hitler met iedereen die over geslachtsdelen beschikte’

Ze werd geboren op 6 februari 1912 als dochter van Julius Braun, die een winkeltje had in fauna en flora, en diens vrouw...

Ze werd geboren op 6 februari 1912 als dochter van Julius Braun, die een winkeltje had in fauna en flora, en diens vrouw Bevlap El Achadi, die haar naam veranderde in Hildegard Knuff, haar gezicht wit schilderde, en haar hoofddoek bewaarde in het kolenhok, want in die tijd waren moslima’s niet erg populair in Duitsland.

Illustratie Steve Nestorovski

Gelukkig leek Eva op haar vader, en had ze van haar moeder alleen haar neiging tot snorvorming overgeërfd. Ze studeerde voor kleuteronderwijzeres, maar werd afgewezen toen ze tijdens een proefles een kleuter bij z’n beentjes omgekeerd in een vat uitwerpselen van met salmonella besmette muizen hield. Ze wilde, kortom, niet deugen.

Haar eerste vriendje, Horst, kreeg ze op 12-jarige leeftijd, en ze liet zich door hem bezwangeren, waarop ze dreigde, als hij niet betaalde voor de abortus, dat ze in z’n slaap z’n hazenlip zou afsnijden met een bajonet.

Braun liet een spoor achter van gebroken harten, impotent geworden mannen, geestelijk gestoorde lesbiennes en zelfmoorden, onder andere van een dorpsgek aan wie ze had beloofd dat hij haar borsten mocht zien, op voorwaarde dat hij eerst onder een rijdende trein sprong.

Toen ontmoette ze Adolf Hitler. Tijdens een wederzijdse masturbatie in een opiumkit vroeg ze of ze zijn vriendin mocht zijn, en Hitler, die zo high was dat hij het verschil niet zou kennen tussen een magere jood en Hermann Göring, stemde toe. Hij was al blij dat hij een vrouw zo ver kon krijgen om aan z’n zijde te strijden tegen het internationale bolsjewisme. Maar strijden deed Eva Braun allerminst. Integendeel, ze lag de hele dag te zonnen op het terras van het Adelaarsnest, ze lakte haar nagels, ze probeerde zonder spiegeltje in haar eigen anus te kijken, ze las pornoromannetjes, ze probeerde te leren breien met een blinddoek om en ze bedroog Hitler met iedereen die over geslachtsdelen beschikte. In het Reich moest het geheim blijven dat Hitler een minnares had, want hij was naar eigen zeggen immers ‘getrouwd met Duitsland’, en dus mocht de identiteit van Eva Braun nooit onthuld worden.

Derhalve verkleedde ze zich als ze de stad inging. Zo zagen de mensen haar over straat lopen als buikdanseres, vrouw met baard, coureur op een éénwieler en huis-aan-huis-verkoopster van gele sterren.

Seks met Hitler had ze al snel totaal niet meer, of je zou moeten meerekenen dat ze Hitler soms insmeerde met perenconfituur en hem dan schoonwreef met haar grote schaamlippen, wat Hitler enorm geneerde. Hij wist niet eens dat Braun en hij door een klein gaatje in de slaapkamermuur werden bekeken door Goebbels, Bormann, Himmler en Von Ribbentrop.

In 1945 was het zover: de perfide Eva Braun werd eerst de hel ingestuurd door Hitler, die daarna z’n hersens tegen het plafond knalde. En zo verdwenen twee inhumane wezens in het niets.

Gerelateerd nieuws