Door: Marith Iedema
Columns
4

Zou jij je vrouw laten neuken door een andere man?

Het lijkt de ultieme vernedering: je vrouw die onder jouw ogen genomen wordt door een ander. Toch zijn er mannen die van...

Het lijkt de ultieme vernedering: je vrouw die onder jouw ogen genomen wordt door een ander. Toch zijn er mannen die van deze situatie opgewonden raken, weet Marith Iedema.

Fotografie Jaskep Suyk - Lingerie Pleasurements

Beeld je eens in: je zit naakt in een hoekje van een kamer terwijl een andere man je vrouw neukt, recht voor je neus. Zij produceert een hoog gekreun. Een geluid dat ze nooit maakt als jullie vrijen. ‘Oh, éindelijk voel ik een keer wat,’ hijgt ze. De andere man lacht smalend en kijkt naar je piemel. ‘Noem jij jezelf een vent?’ vraagt hij en stoot harder. Net zolang tot hij je vriendin een orgasme bezorgt. Als ze eindelijk stil is, brengt hij de genadeklap toe: ‘Dat zal jou nooit lukken met dat zielige excuus voor een penis dat tussen je benen hangt.’

Het is nauwelijks voor te stellen, maar er bestaan mannen die opgewonden raken van de situatie die ik hierboven schets. Zogenaamde cuckolds: kerels die geilen op de ontrouw van hun vrouw (de zogenaamde cuckoldress). Cuckolding is een vorm van BDSM, en een populair pornogenre. In een cuckoldrelatie is de vrouw overspelig, en moet haar onderdanige man vreselijke vernederingen ondergaan; toezien hoe zij hem bedriegt met een ‘waardige kerel’, die wél weet wat ze lekker vindt.

De ene cuckoldrelatie is extremer dan de andere. Soms is de cuckold enkel voyeuristisch. Hij geniet ervan zijn vrouw zo eens in de zoveel tijd met een ander bezig te zien. Zelf is hij monogaam. Verder is er geen sprake van een ongelijkwaardige verhouding. In het buitensporigste geval van cuckolding wordt de gehele relatie door ‘het spel’ gekenmerkt.

De cuckold is in álle opzichten minderwaardig.

Hij moet lijdzaam toezien hoe zijn vrouw hem dagelijks kleineert en haar minnaar ophemelt. Zelf heeft hij slechts sporadisch seks met zijn cuckoldress. Zij gaat haar zin in seks niet verpesten door het bed te delen met de cuck, die in alle opzichten onderdoet voor haar buitenman. De cuckold is goed voor het huishoudelijk werk. Hij is een veredelde slaaf – meer niet. Zeker voorafgaand aan een date met ‘een echte man’ (ook wel de bull genoemd) mag de diehard cuckold zijn vrouw niet aanraken. Behalve om te helpen met de voorbereidingen; de lingerie uitzoeken, haren wassen, of opmaken.

Cream pie

Toine (46) is een bull. Onmisbaar in de cuckoldingrelatie is de man die wél van wanten weet, in het bezit is van een penis van formaat en geniet van de dominante rol, die hij deelt met de dress. Toine, in de scene bekend als de Fistingbull, biedt zijn diensten aan op verschillende sites. Hij omschrijft zichzelf als volgt: ‘Ik ben een allesbehalve schuchtere kerel die er een duivels genoegen in schept mannen te onteren door hun vrouwen krachtig te dekken.’

Duidelijke taal. De Fistingbull heeft meerdere keren per maand seks met ‘de vrouw van een ander’. Momenteel spreekt hij vast af met een koppel. Maar zijn contacten wisselen geregeld.

De cuckold is er in de meeste gevallen bij als Toine seks heeft met de dress. Als dit niet het geval is, bellen ze hem op. Zodat hij hoort hoe een andere man slaagt waarin hij faalt: zijn vrouw plezieren. Een trio kan de cuck op zijn buik schrijven. Als hij tot een hoogtepunt wil komen, rest hem niks anders dan masturberen terwijl hij denkt aan, of kijkt naar, wat zijn vrouw uitspookt met de bull. Als hij daarvoor toestemming heeft, althans.

Toine kickt erop de ‘ondergeschikte man’ te vernederen. Hem te wijzen op zijn kleine piemel, dikke buik of onkunde tussen de laken. Na de seks dwingen Toine en de dress de cuck hen ‘schoon te likken’. Dit wordt ook wel ‘cream pie’ genoemd, is zo goor als de naam doet vermoeden en een belangrijk onderdeel van cuckolding. Het is de ultieme vernedering, en daarom dé cuckoldingfantasie.

‘Ik schep er een duivels genoegen in mannen te onteren door hun vrouwen krachtig te dekken’

Niet helemaal harteloos

De ‘betere bedpartner’ uithangen wil nog weleens voor problemen zorgen. Het is voorgekomen dat een dress verliefd op Toine werd. Niet de bedoeling. Hij bevredigt de dress naar zijn beste kunnen, dat hoort een bull te doen, van liefde is geen sprake. Soms kan de cuckold het niet langer verdragen om zijn vrouw ‘afgeneukt’ te zien worden door seksgod Toine. De bull is niet helemaal harteloos. Het moet natuurlijk voor alle partijen leuk blijven. Als hij ziet dat het de cuckold menens is, hij het écht niet langer aankan, stopt hij. Ook de doorsnee dress gaat niet over lijken. Onderwerping of niet. ‘In de meeste gevallen houdt de dress wel van de cuck,’ zegt Toine.

Zelf snapt hij niks van de cuckoldrelaties. Wat is er in godsnaam opwindend aan zo door het slijk te worden gehaald? Hem niet gezien. ‘Maar ja, ik ben ook niet voor niks de bull natuurlijk.’

Word nu abonnee van Revu!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws