Nieuwe Revu 50 is nu uit!

Deze week kun je weer genieten van een kakelverse Nieuwe Revu, barstensvol fraaie plaatjes en sterke praatjes. Over wat dan allemaal? Moet je ff doorscrollen.

Nieuwe Revu 50 2020

‘Als ik in de Randstad vertel dat ik uit Maaskantje kom, beginnen ze telkens weer met scheldwoorden te strooien. Mongol hier, domme kut daar. Ik word er zo moe van.’ In 2010 deed New Kids Turbo het gemoedelijke Maaskantje verzuipen onder een heuse tsunami van fans, imitators en puristen. Vandaag fungeert het Brabantse dorpje nog steeds als bedevaartsoord voor liefhebbers van lomp geweld, scheldsalvo’s en smakeloos pils. Ter ere van het 10-jarig jubileum maakte Nieuwe Revu de heilige tocht naar het beroemdste dorp van Nederland. En spraken we met de makers. Bam, jonguh!

Inside-uitgever Marieke ‘dochter van’ Derksen mag verantwoordelijk zijn voor de grootste boekenbestsellers van de afgelopen tien jaar, naast je schoenen lopen is niet haar stijl. ‘Ik heb van mezelf aanvaard dat ik geen talent heb en maak er het beste van.’ We vroegen haar wat ze heeft geleerd van haar vader Johan, hoe ze heeft leren leven met haar paniekaanvallen en waarom ze nee zei tegen Jody Bernal.

Ook hebben we een uitgebreid verhaal over de beruchte seriemoordenaar Charles Sobhraj. De BBC zendt op 1 januari 2021 de eerste aflevering uit van de achtdelige serie The Serpent die ook op Netflix kan worden gestreamd. Het heet The Serpent en gaat over de legendarische seriemoordenaar genaamd Charles Sobhraj. Hij kon met veel moeite in Nepal worden gearresteerd en dat was vooral te danken aan een werknemer van de Nederlandse ambassade in Thailand: Herman ‘De Knip’ Knippenberg.

Ook dit nummer puilt weer uit van de fraaie fotoreportages, beeldverhalen en nieuwsfoto’s. Over de vuurwerkrellen op Urk en in Arnhem, de onsterfelijke Jules Deelder en Hakim Ziyech die excelleert bij Chelsea.

Plus elke week een strip van Hein de Kort, de scherpste columns en de beste series, films en muziek die deze week te bieden heeft.

Nieuwe Revu 50 is nu te koop in de winkel of kinderlijk eenvoudig hier te bestellen. Veel plezier!

Showbizz
  • redactie Nieuwe Revu