Redactie Nieuwe Revu
Redactie Nieuwe Revu
Recente artikelen
 1. The Big Cigar
  Showbizz
  Nieuwe Revu's kijktip: 'The Big Cigar'

  Black Panther-oprichter Huey P. Newton was zo’n controversieel figuur dat een biopic over zijn leven er niet snel zal komen. Huey speelde een belangrijke rol in de zwarte burgerrechtenbeweging, maar gold ook als gewelddadig en paranoia. Het verhaal over Newtons wonderbaarlijke ontsnapping naar Cuba is echter geknipt voor verfilming.

 2. Autoverzekering
  Mens & Maatschappij
  Dit is waarom het verzekeren van je auto zo belangrijk is!

  Stel je voor, je bent lekker onderweg met je auto en plotseling, bam, een kleine onoplettendheid en je zit in een botsing. Niet alleen vervelend omdat je autoschade heeft, maar ook omdat je ineens met allerlei kosten geconfronteerd wordt. Daarom is een autoverzekering geen overbodige luxe.

 3. Telefoonabonnement
  Mens & Maatschappij
  Hoe kies je het perfecte telefoonabonnement dat écht bij je past?

  Stel je voor: je staat in een winkel omringd door eindeloze rijen smartphones en een nog grotere hoeveelheid mogelijke abonnementen. Je voelt de keuzestress toenemen. Welk abonnement past nu echt bij jouw levensstijl, je belgedrag en vooral ook bij jouw internet verbruik? Geen zorgen, wij hebben we de belangrijkste tips op een rijtje gezet om jou te helpen bij het navigeren door dit mobiele mijnenveld, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze gaat maken.

 4. Nieuwe Revu 20
  Mens & Maatschappij
  Dit lees je deze week in een knisperend verse Nieuwe Revu

  Ook deze woensdag is het weer Nieuwe Revu-dag en dat betekent een gloednieuwe 20ste editie met de meest interessante achtergrondverhalen, de actuele en beruchte 'wie denkt', een uitgebreid interview, te gekke columns en nog véél meer. Nu te vinden in de schappen of bestel 'm hier, gewoon online. 

 5. Feud: Capote versus The Swans
  Showbizz
  Nieuwe Revu's kijktip: 'Feud: Capote versus The Swans'

  Met Feud scoorde Ryan Murphy (Dahmer: Monster) zeven jaar geleden een kanjer van een hit. De aan lagerwal geraakte filmsterren Bette Davis en Joan Crawford die elkaar het leven zuur maakten: heerlijk.

 6. Voetbalwedden
  Mens & Maatschappij
  Van discussiëren over transfersommen tot voetbalwedden: zo intensief zijn we anno nu bij het spelletje betrokken

  Met 22 man tegen een bal trappen was al volkssport nummer één, in deze eeuw is de liefhebber er meer bij betrokken dan ooit. Er zijn ontelbaar randzaken die online worden bijgehouden. Complete discussies op clubfora over wat een speler (niet) moet kosten, het plaatsen van een weddenschap op een EK-wedstrijd of opzoeken op wat voor peperdure auto die ene speler zichzelf nu weer heeft getrakteerd: de smartphone kan intussen continu aan de oplader. En dan is er nog het spelletje zelf. Bestaat de romantiek nog? 

 7. Zakelijke herenmode
  Mens & Maatschappij
  De 5 belangrijkste zakelijke herenmode trends

  Zakelijke herenmode verandert voortdurend, maar hoe ga je ermee om? In dit artikel bespreken we de vijf opvallendste modetrends voor professionals. 

 8. Nieuwe Revu
  Mens & Maatschappij
  Dit lees je deze week in een knisperend verse Nieuwe Revu

  Ook deze woensdag is het weer Nieuwe Revu-dag en dat betekent een gloednieuwe 19e editie met de meest interessante achtergrondverhalen, de actuele en beruchte 'wie denkt', een uitgebreid interview, te gekke columns en nog véél meer. Nu te vinden in de schappen of bestel 'm hier, gewoon online.

 9. Geert Wilders
  Politiek
  Wilders over uitlekken document: 'Onhandig, maar onbewust'

  PVV'er Gidi Markuszower liet gisteren onbedoeld een document aan de pers zien waar plannen en wensen uit het regeerakkoord in stonden. Wilders reageerde snel op de blunder van zijn partijgenoot, in de hoop zo de angel eruit te halen. 

 10. Doctor Who
  Showbizz
  Nieuwe Revu's kijktip: 'Doctor Who'

  Doctor Who debuteerde in de maand dat JFK werd vermoord, en is daarmee ’s werelds langstlopende fantasyserie. Niet dat die wereld het een moer kon schelen. Net als marmite en lauw bier is Doctor Who een Brits fenomeen dat het VK nooit echt heeft verlaten. Toch kan dat weleens gaan veranderen.