Showbizz

Ali B.
Column
Bart Nijman: ‘De afkeer van Ali B neemt bij vlagen groteske vormen aan’

‘John de Mol had nooit zo proactief The Voice van de buis moeten trekken. Daarmee verklaarde hij dat programma al schuldig voordat Tim Hofman zijn reportage kon uitzenden'

Dirk Kuijt
Showbizz
Boze ex Dirk Kuijt: 'Hij heeft z’n kinderen nu gewoon zes maanden niet gezien'

Dirk Kuijt (43) vindt zichzelf een positief mens en probeert altijd positief te blijven. Dat lukt hem vaak, behalve nu. Dirk is boos, de beer is los.

Becoming Karl Lagerfeld
Showbizz
Nieuwe Revu's kijktip: 'Becoming Karl Lagerfeld'

Er doen talloze anekdotes de ronde over Karl Lagerfeld. De flamboyante modeontwerper huurde ooit een pornoster in om zijn badpakken te showen. Hij bezat 300.000 boeken en stapelde ze horizontaal: dan hoefde hij zijn hoofd niet steeds te draaien. En hij stierf steenrijk.

Jan Versteegh
Showbizz
Ernstige aantijgingen: 'Klokkenluider Marco Borsato-zaak zat zelf aan minderjarige meisjes'

Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat kwamen woensdagavond met opvallend nieuws naar buiten. Degene die hun getipt had over het schandaal rondom Marco Borsato zou zélf aan minderjarige meisjes hebben gezeten. 

Band of Brothers
Premium Mens & Maatschappij
Easy Company: de échte Band of Brothers

Op D-Day (6 juni 1944, vandaag 80 jaar geleden) begonnen de jonge Amerikaanse soldaten van Easy Company aan hun grote missie: de bevrijding van West-Europa. Hun succesverhaal werd vereeuwigd in een van de beste tv-series ooit. 

Soundos
Showbizz
Jan Roos: 'De enige reden waarom Soundos op tv is gekomen, is omdat ze vrouw én Marokkaans is'

Youp van ’t Hek is het slachtoffer: Soundos El Ahmadi (42) slaat weer om zich heen. Ook dit keer slaat het nergens op.

Nicki Minaj
Premium Showbizz
Nicki Minaj: 'Waarom zou ik als vrouw minder expliciet mogen zijn dan mannelijke rappers?'

Na haar arrestatie op Schiphol - wegens wiet in haar koffer - heeft Nicki Minaj haar show in de Ziggo Dome afgezegd. Toch blijven Minaj en haar expliciete collega's Cardi B en Megan Thee Stallion ongekend populair. Dit is het succesverhaal van de drie meest grofgebekte rapdiva’s ter wereld.

Joost Klein
Showbizz
Zweedse bronnen: 'Cameravrouw Songfestival raakte wél gewond bij incident Joost Klein'

Het songfestival en de diskwalificatie van Joost zijn inmiddels al een tijd geleden, maar nog altijd is het onduidelijk wat zich nou precies heeft plaatsgevonden. Zweedse bronnen melden nu dat de vrouw in kwestie gewond raakte bij het incident. 

Steffen Haars
Premium Showbizz
Filmmaker Steffen Haars naar Hollywood? 'Van New Kids alleen rijk geworden in mijn hart'

Na het succes van New Kids komen Steffen Haars en Flip van der Kuil nu met de Engelstalige film Krazy House, met zowaar enkele Hollywoodacteurs voor de camera. Maken de twee hiermee de overstap naar filmmekka Amerika? 

Kunstroof
Misdaad
Nieuwe Revu's kijktip: 'Kunstroof'

Het was in 2012 wereldnieuws: zeven kostbare schilderijen werden kinderlijk eenvoudig uit de Rotterdamse Kunsthal gestolen. Ze waren onderdeel van de zogenaamde Triton-collectie, de verzameling van havenbaron Willem Cordia. Die had als hobby om van elke grote avant-gardekunstenaar één topwerk aan te schaffen.

Maan de Steenwinkel
Showbizz
Tony Jr. over zangeres Maan: 'Er hangt een ingelijst slipje van haar boven m’n bed'

Na een lange periode van mediapauze en radiostilte is Maan de Steenwinkel (27) terug met een nieuwe single. Op de radio blijft het echter net zo stil...

Henny Vrienten
Premium Showbizz
Van Doris Day tot De Bom: als je wint, heb je Vrienten

Als voorman van Doe Maar schreef Henny Vrienten geschiedenis. Vlak voor Vrientens overlijden in april 2022 vroeg Leo Oldenburger de muzikant of hij een boek over hem mocht schrijven. Dat boek is er nu. Een voorpublicatie.