Premium

Overschatte mensen: NikkieTutorials

De onderschatte Vlaamse schrijver Herman Brusselmans beledigt overschatte personen uit de wereldgeschiedenis. Deze week: NikkieTutorials.

Illustratie NikkieTutorials

Deze NikkieTutorials heet in feite Nikkie de Jager, en hij werd op 2 maart 1994 geboren in Wageningen, als zoon van Sjoerd de Jager, een researcher naar innovatieve lippenstift, en Sjaan de Jager-Van Klaverblut, die op dierenmarkten stond met geschminkte teckels. Nikkie was al van jongs af aan een fors kereltje dat zich bezighield met rugby, armworstelen en door het sleutelgat kijken als z’n moeder in bad zat. En natuurlijk achter de meiden aanzitten.

Hij was de leider van het Wageningse jongensclubje De Hetero’s, en ze deden alles wat jongens nu eenmaal doen, namelijk wat rondhangen, stuff roken, puisten laten uitbarsten en de lengte van hun penis vergelijken.

Nederland werd echter te klein voor deze ambitieuze gozer. Hij vertrok naar Amerika. Hij zou slechts nu en dan terugkeren naar de heimat, bijvoorbeeld om mee te doen aan Wie Is De Mol?, en al snel af te vallen, omdat hij te veel seksistische opmerkingen maakte tegen de vrouwelijke kandidaten.

In Amerika ging het hem eerst niet voor de wind. Hij diende in z’n onderhoud te voorzien door tractoren met één hand een heuvel op te trekken, wilde stieren te temmen en dwergen zover mogelijk weg te gooien. Nikkie veronderstelde dat er met een YouTube-kanaal meer te rapen zou zijn, en hij begon voor de gein, en om de draak te steken met homo’s en verwijfde mokkels, filmpjes te maken over make-up. Zo was er het filmpje waarin hij de ene helft van z’n gezicht had opgemaakt, en de andere helft niet. Meer dan veertig miljoen kijkers lagen plat van het lachen met dit filmpje, en Nikkie werd geprezen voor z’n satirische kijk op het matriarchaat en het feminisme.

Tijdens de afterparty wilde Nikkie z’n lul tevoorschijn halen om ermee te zwaaien, want hij blijft een geinponem

Ontelbaren wilden door Nikkie geschminkt worden, en het geld stroomde binnen. Tevens kreeg Nikkie van vele meisjes huwelijksaanzoeken, maar hij wilde per se vrijgezel blijven, om zoveel grietjes te versieren als hij wilde.

Toen kwam, als een donderslag bij heldere hemel, het nieuws dat Nikkie in feite geen man was, maar – oh gruwel – een vrouw. Nikkie werd vervolgens afgeperst om dit toe te geven, en hij deed het nog ook. In een door twee miljard mensen bekeken filmpje sprak hij de ondertussen historische woorden: ‘Yeah, I’m a bitch.’ Het bezorgde hem ongelooflijk veel bijval vanuit de LGBTX-gemeenschap, en ver daarbuiten.

Wat niemand wist was dat Nikkie in z’n eigen huis bleef rondlopen in werkmanskleren, een pet op de kop, een shaggie in z’n bek en continu een sixpack Budweiser voor z’n neus. Alweer voor de gein beloofde hij om nog één keer als vrouw in de openbaarheid te treden, maar gelukkig voor ons allemaal ging er een streep door het komende Eurovisiesongfestival.

Tijdens de afterparty wilde Nikkie z’n lul tevoorschijn halen om ermee te zwaaien, want hij blijft een geheide geinponem. 

Premium
Je hebt zojuist een premium artikel gelezen.

Online onbeperkt lezen en Nieuwe Revu thuisbezorgd?

Abonneer nu en profiteer!

Probeer direct
Showbizz
  • Steve Nestorovski