'Katy Perry kon niet zingen en besloot: zingen, dat is iets voor mij'

Herman Brusselmans beledigt Katy Perry. 'Dat sonore gelul over I Kissed a Girl. Dat die Perry dan lesbisch wordt, zich laat opsluiten in een pottenkasteel zonder deuren, en daar aan flamoezen sabbelt tot haar tong onbruikbaar is geworden.'

Katy Perry

Ze werd op 24 oktober 1984 geboren als Katheryn Elizabeth Hudson in Santa Barbara, maar omdat er in dat verschrikkelijke oord al iemand rondliep met krek dezelfde naam, een temeier met een houten been, koos ze voor het pseudoniem Katy Perry, hoewel er ooit in Santa Barbara een Katy Perry had bestaan die mannen in bosjes trok om hen anaal te verkrachten. Perry’s vader, John Hudson, was een creationist die overal tegen betaling verkondigde dat God een scheet liet als je aan z’n vinger trok, en haar moeder, Jeanette, verkocht konijnenpoten in de death row van gevangenissen.

Perry kon niet zingen en besloot: zingen, dat is iets voor mij. Na het debiele girlskiss-liedje bracht ze Teenage Dream uit, waarin ze verkondigde hoe ze de wereld wilde redden door jonge pubermeisjes de macht te laten grijpen, en alle puberjongens zouden in de zoutmijnen van Utah moeten gaan werken, en alleen buiten mogen om delletjes te bezwangeren. Een enorm succes overal ter wereld, want de laatste jaren moet je je gore bek maar opentrekken over vrouwen die mannen overheersen en de kassa rinkelt.

Een andere hit van Perry was Firework, over de vuurwerkramp in een klein dorpje in Arkansas, waarbij een hond werd verwond aan z’n ellebogen, en twee schapen van de angst paranoïde werden, en een nog grotere hit werd The One That Got Away, over drie transseksuelen die achter een struik zaten te schijten, en een van hen was dat op den duur beu en maakte dat hij wegkwam. Voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro zong ze het anthem Rise, waarna ze zelf meedeed aan de marathon, onderweg herkend werd door een fan, die achter haar aanholde en z’n duim in haar anus duwde. Zij kwam als 9265ste over de streep, de fan uiteraard als 9266ste.

Ze scoorde ook nog hoog in de hitlijsten met Dark Horse, over een paard dat schizofreen werd en zelfmoord probeerde te plegen door met een trap van z’n achterhoef z’n eigen schedel in te slaan. Hiermee bedoelde Perry symbolisch dat als je jezelf van kant wil maken, je dit beter kunt doen door met een automatisch geweer je kanis aan flarden te knallen, want ze is zeer rechts en net als 98,5 procent van de Amerikanen een enorme voorstander van overdreven wapendracht.

Haar privéleven is een voortdurende puinhoop, getuige onder meer haar huwelijk met de irritantste komiek uit de geschiedenis van de ongrappigheid, Russell Brand. Die verliet haar toen bleek dat ze meer kon lachen met de grappen van Hillary Clinton dan met die van hem. We moeten het jeugdidooltje Katy Perry te allen tijde verfoeien, negeren en naar de hel wensen.