Ronald Kennedy
Ronald Kennedy
Recente artikelen
 1. Moord op Malta
  Premium Misdaad
  Wat hebben een autobom, een dode journalist en Omtzigt gemeen?

  De gruwelijke moord op journalist Daphne Caruana Galizia (53) in Malta leest als een spannende misdaadroman, maar toont ook aan dat corrupte politici, schimmige miljoenendeals en aanslagen geen fictie zijn in dit EU-lidstaatje. Dit is het waargebeurde misdaadverhaal over een autobom, een doofpot en een heldenrol voor Pieter Omtzigt...

 2. Ted Bundy
  Misdaad
  Killer Casanova's: vrouwen die vallen voor zware criminelen

  Joran van der Sloot zit vast wegens de moord op een Peruaanse studente en toch heeft hij aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Veel vrouwen gaan voor een goed karakter, anderen vinden uiterlijk, humor, een afgetraind lichaam of een goedgevulde bankrekening belangrijk. Maar er is ook de buitencategorie die voor een soulmate gaat die minstens een paar bloedige moorden gepleegd heeft. Een bloemlezing van lugubere liefdesverhalen.

 3. Facebook-verkrachter
  Misdaad
  In de greep van de Zuid-Afrikaanse 'Facebook-verkrachter'

  Een crimineel moet aardig zijn best doen om naam te maken in Zuid-Afrika. Dat Thabo Bester (36) al maanden de gemoederen bezighoudt in het door misdaad geteisterde land, zegt dus veel over de serieverkrachter en moordenaar. Zijn verhaal bevat zoveel onthullingen, kleurrijke karakters en verrassende wendingen dat het als Hollywood-script compleet ongeloofwaardig zou zijn.