Nieuwe Revu 41 is nu uit! 

Dit weekend kun je weer genieten van een kakelverse Nieuwe Revu, barstensvol fraaie plaatjes en sterke praatjes. Over wat dan allemaal? Moet je ff doorscrollen.

Nieuwe Revu 41 2020

De geldlust van de Oranjes was deze week weer volop in het nieuws. Premier Rutte gaat op verzoek van de Tweede Kamer de uitgaven voor personeel en materieel van de koning tegen het licht houden. Dan hebben we het over een jaarlijks bedrag van 5 miljoen euro. Aan de jaarlijkse ‘uitkering’ van Willem-Alexander (1 miljoen euro) wil Rutte niet tornen. In Nieuwe Revu 41 hebben we een uitgebreide analyse van het gegraai van vier Oranje-generaties - en hoe ze er telkens mee wegkomen.

Verder draaiden journalist Ryan Claus en fotograaf Amaury Miller een dag mee op de set van Gekke Petertje, de drukste pornoproducent van Nederland. Het leverde een even smakelijke als vermakelijke reportage op. Ons grote interview is met columnist en ex-Kamerlid Zihni Özdil. Een paar jaar geleden één van de aanstichters van de zwartepietendiscussie, maar inmiddels is hij het racismedebat zó zat ‘dat ik bijna weer vóór Zwarte Piet ben’.

Nieuwsfoto’s en beeldverhalen hebben we ook in overvloed: van de opmars van de Nederlandse e-sports-grootmacht Team Liquid en een terugblik op Nederland tijdens de lockdown tot een eerbetoon aan de grondleggers van heavy metal, Black Sabbath. Plus elke week een strip van Hein de Kort, de scherpste columns en de beste films, series en muziek die deze week te bieden heeft.

Nieuwe Revu 41 is nu te koop in de winkel of kinderlijk eenvoudig hier te bestellen. Veel plezier!

Showbizz
  • Nieuwe Revu