Nieuwe Revu 3 is nu uit!

Deze week kun je weer genieten van een kakelverse Nieuwe Revu, barstensvol fraaie plaatjes en sterke praatjes. Over wat dan allemaal? Moet je ff doorscrollen.

Nieuwe Revu 3 2021

Het zijn goede tijden voor vechtsportliefhebbers. De Ierse mixed martial arts-legende Conor McGregor (32) maakt komende zaterdag zijn rentree in de UFC tegen Dustin Poirier. Een maand later komt de beste bokser ter wereld Floyd ‘Money’ Mayweather (43) uit zijn pensioen om weer eens heel veel geld te verdienen. Erik Brouwer schreef een dubbelportret van twee van de bestbetaalde vechtsporters van de planeet.

‘Leuk als iemand zegt dat ik nog steeds een lekker ding ben.’ De actrice met de achternaam die het vaakst verkeerd wordt gespeld, dat kan er maar één zijn. Monic Hendrickx, bij het grote publiek voor altijd bekend als Carmen van Walraven, godmother van de Amsterdamse onderwereld. ‘In de supermarkt krijg ik weleens de vraag of ik mijn blaffer bij me heb.’

Duikers doken vorig jaar november het Amsterdam-Rijnkanaal in om nieuwe aanwijzingen te vinden over de moord op Festim Lato, een man van Albanese afkomst uit het Gelderse dorpje Afferden. Daar trainde hij volgens de verhalen een legertje om een nieuwe republiek te kunnen stichten. Een terugblik op een curieuze zaak: wie vermoordde de president zonder land?

Ook dit nummer puilt weer uit van de fraaie fotoreportages, beeldverhalen en nieuwsfoto’s. Over thuisonderwijs, presidentiële inauguraties die wél leuk waren en de val van internetpiraat Kim Dotcom.

Plus elke week een strip van Hein de Kort, de scherpste columns en de beste series, films en muziek die deze week te bieden heeft.

Nieuwe Revu 3 is nu te koop in de winkel of kinderlijk eenvoudig hier te bestellen. Veel plezier!

Showbizz
  • Redactie Nieuwe Revu