Simyo breidt diensten uit: Naast Sim Only nu ook telefoons

Het telecombedrijf Simyo heeft haar diensten uitgebreid. Waar je eerst alleen voor Sim Only abonnementen en prepaid simkaarten terecht kon bij het dochterbedrijf van KPN, bieden ze nu ook mobiele telefoons aan.

Simyo

Het uitbreiden van hun diensten is een belangrijke stap voor Simyo. Daarom besloten ze dit nieuws op een bijzondere manier naar buiten te brengen: door middel van een ludieke sketch.

In de korte sketch neemt het bedrijf je mee in het fictieve proces van hoe de SIM.E.O. van Simyo tot het besluit kwam om ook eindelijk telefoons aan te bieden. De sketch met een goede dosis zelfspot is te hieronder te zien:

“Simyo beweegt als provider mee met de klant”, zegt Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Wanneer wij merken dat de Simyo klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter. Super dat we de Simyo klanten vanaf vandaag blij kunnen maken met het enige wat we tot nu toe niet konden aanbieden als Sim Only provider: een telefoon. Klanttevredenheid staat bij Simyo op nummer één.”

Dus zoek je nog een iPhone 12 mini, Samsung A52s 5G of een Oppo A74 5G? Voor deze en nog veel meer telefoons kun je bij Simyo terecht. Kijk voor het volledige aanbod op hun website.

In het aanbod van Simyo vind je zowel nieuwe als refurbished kwaliteits-telefoons. Deze telefoons kunnen in één keer worden betaald, gedeeltelijk of gespreid over twee jaar. Klanten die op dit moment al een Sim Only abonnement hebben bij de provider kunnen hun abonnement verlengen en er meteen een telefoon bij bestellen. Nieuwe klanten hoeven tijdelijk geen aansluitkosten te betalen.