Redactie Panorama
Redactie Panorama
Recente artikelen
 1. Jan Versteegh
  Showbizz
  Ernstige aantijgingen: 'Klokkenluider Marco Borsato-zaak zat zelf aan minderjarige meisjes'

  Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat kwamen woensdagavond met opvallend nieuws naar buiten. Degene die hun getipt had over het schandaal rondom Marco Borsato zou zélf aan minderjarige meisjes hebben gezeten. 

 2. Joost Klein
  Showbizz
  Zweedse bronnen: 'Cameravrouw Songfestival raakte wél gewond bij incident Joost Klein'

  Het songfestival en de diskwalificatie van Joost zijn inmiddels al een tijd geleden, maar nog altijd is het onduidelijk wat zich nou precies heeft plaatsgevonden. Zweedse bronnen melden nu dat de vrouw in kwestie gewond raakte bij het incident. 

 3. solliciteren
  Mens & Maatschappij
  4 tips voor bij het solliciteren

  Het is en blijft altijd spannend om bij een nieuw bedrijf te solliciteren. De moed kan je soms in de schoenen zakken, maar de aanhouder wint. Wacht niet af en schrijf die sollicitatiebrief voor je droombaan! Om je een beetje op weg te helpen hebben we 4 tips voor je uitgewerkt om met een frisse start te beginnen.

 4. Viaplay-CEO Anders Jensen: ‘De concurrentie met andere streamingdiensten is enorm’
  Interview
  Viaplay-CEO Anders Jensen: ‘De concurrentie met andere streamingdiensten is enorm’

  Als donderslag bij heldere hemel werd vorig jaar bekendgemaakt dat Viaplay Formule 1, darts en tal van andere sporten uit zou gaan zenden in Nederland. De streamingdienst is inmiddels al een tijdje live in ons kikkerlandje en wij wilden weleens weten of dat bevalt. Hoog tijd voor een telefoontje met de CEO Anders Jensen dus.

 5. Krap bij kas? Daar kun je wat aan doen!
  Mens & Maatschappij
  Krap bij kas? Daar kun je wat aan doen!

  Ziet de rekening er iets leger uit dan je eigenlijk had gehoopt? Mag de portemonnee wel even gespekt worden? Zitten er alleen nog spinnenwebben in je spaarpot? Hoog tijd om de kas even te spekken. Gelukkig is dat tegenwoordig in een oogwenk gewipt!

 6. ‘De overheid wantrouw ik als een Nigeriaanse prins in m’n spamfolder’
  Column
  ‘De overheid wantrouw ik als een Nigeriaanse prins in m’n spamfolder’

  Die hele QR-database, daar heeft Jerry Hormone zo zijn twijfels bij. Dan liever op zoek naar een alternatief. 'Als Moderna-sletje op Hugo z’n bangalijst, nein danke.'

 7. Hein de Kort
  Showbizz
  Das war einmal

  Ons wekelijkse toetje van de onvolprezen Hein de Kort. Trek in meer Hein? In onze papieren editie heeft de maestro elke week een vaste strippagina. Een pagina hè, niet zo'n l*llig strookje van drie plaatjes.

 8. Hein de Kort
  Showbizz
  Mallemoer

  Ons wekelijkse toetje van de onvolprezen Hein de Kort. Trek in meer Hein? In onze papieren editie heeft de maestro elke week een vaste strippagina. Een pagina hè, niet zo'n l*llig strookje van drie plaatjes.

 9. Peter R. De Vries
  Misdaad
  Burgemeester Femke Halsema over Peter R. de Vries tijdens persconferentie: ‘Hij vecht voor zijn leven’

  Peter R. de Vries, die dinsdagavond in het centrum van Amsterdam werd neergeschoten, vecht momenteel voor zijn leven. Dit maakte burgemeester van Amsterdam Femke Halsema zojuist bekend tijdens de persconferentie over de schietpartij, die om 23.00 uur begon.