Win: Johan Falk seizoen 3 op DVD

Johan Falk heeft al jaren slaapproblemen. Hij wordt gekweld door de vraag hoe de Estse maffia hem en zijn collega’s drie...

Johan Falk heeft al jaren slaapproblemen. Hij wordt gekweld door de vraag hoe de Estse maffia hem en zijn collega’s drie jaar geleden zo gemakkelijk kon vinden. Johan hoopt op een antwoord als de weduwe van de maffialeider plotseling opduikt. Het blijkt echter slechts de start van een geweldsexplosie die niet alleen Johan treft, maar de hele unit en hun families. Tegelijkertijd beginnen andere misdaadbendes operaties in Europa die ook Zweden treffen. Het is aan Johan en zijn collega’s in Göteborg om de bendes met de hulp van infiltranten en informanten creatief te bestrijden.

Het derde seizoen van Johan Falk bestaat uit vijf afleveringen van speelfilmlengte. Ze behandelen steeds één zaak, maar we volgen door het seizoen heen ook de diverse karakters – rechercheurs, gangsters, hun familie en informanten aan beide zijden – tot de grote finale in de laatste aflevering.

www.lumiere.be/johan-falk-3

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN