Martijn Neggers
Martijn Neggers
Recente artikelen
 1. Piet-Jan van der Eijk
  Premium Mens & Maatschappij
  De beste uienteler van Nederland

  Elke week gaan we op bezoek bij een van de vele winnaars die Nederland rijk is. Deze keer uienteler Piet-Jan van der Eijk.

 2. Illustratie ouders
  Premium Misdaad
  De man die zijn ouders bedreigde

  In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer Van der A. die zijn ouders bedreigde en een spoor van vernieling achterliet in en om het ouderlijk huis.

 3. Guus van Velthuijsen
  Premium Mens & Maatschappij
  De beste meubelmaker van Nederland

  Elke week gaan we op bezoek bij een van de vele winnaars die Nederland rijk is. Deze keer: meubelmaker Guus van Velthuijsen.

 4. Illustratie verdachte en slachtoffer
  Premium Misdaad
  De man die bloemen stuurde na een kaakslag

  In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer B. die een jarenlange vriendschap bruusk beëindigde met een kaakslag.

 5. Chiel Albers
  Premium Sport
  De beste handbiker van Nederland

  Elke week gaan we op bezoek bij een van de vele winnaars die Nederland rijk is. Deze keer: handbiker Chiel Albers.

 6. Illustratie verdachten
  Premium Misdaad
  De man die heus wel weet wat een koevoet is

  Ze halen zelden de krantenkoppen, maar ook huis-tuin-en-keukencriminelen worden door de rechter ter verantwoording geroepen. In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer Van B. die verdacht wordt van drievoudige mishandeling.

 7. Illustratie trein
  Premium Misdaad
  De man die even helemaal klaar is met de vrouwtjes

  In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer N. die via de reclassering zijn ex-vriendin bedreigde.

 8. Illustratie parfumflesjes
  Premium Misdaad
  De man die flesjes parfum stal

  In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijke geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer S. die verdacht wordt van diefstal en van het uitdelen van een kopstoot.

 9. Dierenambulance corona
  Mens & Maatschappij
  Coronaheld Lia is dierenambulancier: 'Er worden nu minder katten doodgereden'

  Tijdens de coronacrisis interviewen we elke week iemand met een cruciaal beroep. In de laatste editie: dierenambulancier Lia Redegeld uit Warmond.

 10. Illustratie verdachte
  Premium Misdaad
  De man die een vrouw in het gezicht hoestte

  In het beklaagdenbankje uw wekelijkse portie winkeldiefstal, huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Deze keer meneer Van D. die voor een ijszaak expres iemand in het gezicht hoestte en daarna zei: ‘Ik heb het en nou heb jij het ook.’