Win: 10x gratis Gomorra S4 kijken bij Lumière!

De alom geprezen serie Gomorra, gebaseerd op de gelijknamige besteller van Roberto Saviano over georganiseerde misdaad in de buitenwijken van Napels, is terug. Win een kijkcode en bekijk seizoen 4 gratis bij Lumière!

Gomorra seizoen 4

Voor het vierde seizoen van het bloedstollende Italiaanse kijkcijferkanon Gomorra trokken de makers naar Napels, Bologna en Londen. Marco D’Amore staat ditmaal niet voor de camera, maar maakt zijn regiedebuut. 

In dit vierde seizoen zullen spilfiguren Genny (Salvatore Esposito) en Patrizia (Cristiana Dell’Anna) een nieuwe machtsbalans moeten zoeken, terwijl Enzo (Arturo Muselli) en Valerio (Loris De Luna) de leiding van hun bende consolideren in het centrum van Napels. De hoofdpersonages zullen geconfronteerd worden met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden terwijl Genny moeilijke beslissingen moet nemen om zijn familie te beschermen.

Nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren, moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels geconsolideerd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad terug dreigt keren naar bloedige tijden. Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen. Om zich in de gemeenschap te rehabiliteren, stapt hij de zakenwereld binnen en neemt hij afstand van oude relaties. Opnieuw dreigt er een oorlog uit te breken.

Gomorra seizoen 4 is nú beschikbaar op www.lumiereseries.com. Gratis kijkcode winnen? Nieuwe Revu geeft er 10 weg. Maak kans op 1 van de 10 gratis kijkcodes door je gegevens te mailen naar [email protected]!