Premium

Overschatte mensen: Meghan Markle

De onderschatte Vlaamse schrijver Herman Brusselmans beledigt overschatte personen uit de wereldgeschiedenis.

Illustratie Meghan Markle

Het lekkerste dier dat ooit rondgelopen heeft in het Britse koningshuis is Sarah Ferguson, bekend als Fergie en als ex van de debiele prins Andrew. Zij was zo lelijk als de nacht, droeg roze okselhaar tot aan haar heupen en had het IQ van een lege doos sigaren. Toch sprong ze erbovenuit omdat nagenoeg alle andere vrouwelijke koningsleden totaal niet om aan te zien waren, met befaamde voorbeelden als de Queen zelf, Camilla Parker-Bowles, en uiteraard wijlen prinses Diana, wiens neus naar het noorden wees, terwijl haar ogen naar het westen tuurden. Kate Middleton stelt evenmin wat voor, en het meest recente verschijnsel in de niet verder dan de middeleeuwen geraakte Britse paleiscultuur is een zekere Meghan Markle, de vrouw van Harry, de prins wiens enige opvallende daad er ooit in bestond dat hij feestjes afschuimde met swastika’s op z’n hemdsmouwen.

Prins Harry werd zo geil van de rand van de on derbroek van Meghan Markle dat hij haar ten huwelijk vroeg

Meghan Markle werd geboren in Los Angeles op 4 augustus 1981, als dochter van Jack Markle, een producent van films die allemaal de liefde tussen een zombie en een paraplubak als thema hadden, en de Afro-Amerikaanse Janet Markle- N’Kondi, die zelfgebreide zeemvellen gebruikte om er de schoenzolen van de jetset in Hollywood mee op te poetsen.

Meghan Markle vond vanaf 3-jarige leeftijd van zichzelf dat ze geboren was om actrice te worden, en ze werd het nog ook, met name de allerberoerdste actrice die ooit een laag schmink op haar bakkes heeft gehad. Ze speelde in verschillende tv-reeksen met gemiddeld vierduizend kijkers per af levering, wat in Amerika niet overdreven veel is, en toch was er een serie die de zesduizend kijkers per af levering haalde, getiteld Suits, dat handelt over het wel en wee van een stelletje advocaten. Daarin speelde Meghan Markle de rol van de muts die continu alle advocaten moest opgeilen door tenminste een van haar twee behabandjes in beeld te laten komen. Verder deed ze niks anders dan uitgaan, roddelen, mensen het bloed van onder de nagels pesten, zuipen en snuiven, en iedereen opgeilen door de rand van haar onderbroek te tonen.

Op een keer, in een bar in LA, zat daar prins Harry, die in de Verenigde Staten was om voor Engeland een handelsovereenkomst omtrent de imen export van roomsoezen te bepleiten, maar hij vergat wat z’n taak precies was, en beperkte zich ertoe om in bars en cafés zichzelf klem te hijsen. Hij werd zo geil van de rand van de onderbroek van Meghan Markle dat hij haar ten huwelijk vroeg. Zij zei ja, opdat ze door een huwelijk met Harry dicht in de buurt zou kunnen komen van prins Charles, op wie ze ziekelijk verliefd was. De twee oliebollen trouwden, kregen een donderwolk van een kind genaamd Archie, en Markle probeert dagelijks in contact met Charles te komen, maar die laat haar compleet links liggen. Geef hem eens ongelijk. 

Premium
Je hebt zojuist een premium artikel gelezen.

Online onbeperkt lezen en Nieuwe Revu thuisbezorgd?

Abonneer nu en profiteer!

Probeer direct
Column
  • Steve Nestorovski