Bij de koffie: totale chaos in Venezuela, peuters terroriseren Amerika en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Venezuela op het randje van de afgrond

Er gaat maar weinig goed in Venezuela. Volgens een topeconoom van het IMF staat het land op de rand van de afgrond. Met een tekort aan voedsel en elektriciteit en een dreigende hyperinflatie begint het leven in het Zuid-Amerikaanse land steeds meer van Day Z weg te hebben.

Nieuw Iraans parlement heeft meer vrouwen dan geestelijken

Het aandeel vrouwen in het Iraanse parlement is opnieuw gestegen. Ook hebben progressieven en hervormers een meerderheid behaald ten opzichte van de conservatieve partijen in de Islamitische Republiek.

Elke week een dode door gewapende peuters

In Amerika wordt vuurwapengeweld met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft dat al aan 23 mensen het leven gekost.

Eerste cruise van Miami naar Cuba vertrokken

Sinds president Obama het communistische eiland een paar maanden geleden bezocht, zijn de relaties tussen de twee aartsvijanden dusdanig ontdooid dat dit weekend de eerste cruise tussen Florida en Cuba de haven van Miami verliet.