Nu ook thuis aan de Espresso Martini met Bols 

Op zoek naar een makkelijke, maar verrukkelijke cocktail om thuis van te genieten? Dan hebben wij het ideale advies.

Nu ook thuis aan de Espresso Martini met Bols 

Times Change, beste lezers. Dat weten jullie als geen ander. We werken vaker thuis, we eten vaker thuis en we relaxen vaker thuis. Dan spreekt het voor zich dat we ook steeds vaker thuis een drankje doen, maar dan het liefst wel van een beetje kwaliteit. In het geval van een lekker glas speciaalbier of een goede fles wijn is dat makkelijk zat, maar cocktailliefhebbers zitten in eigen huis vaak met de gebakken peren. Tenzij je het juiste gereedschap en een stapel ingewikkelde ingrediënten in je keuken hebt liggen, is een cocktail helaas vaak buiten handbereik. Het is nou eenmaal niet zo makkelijk als de andere drankjes.

De ideale cocktail

Althans, dat was vroeger het geval. Tegenwoordig zie je steeds vaker zogenaamde kant-en-klare cocktails. Dat maakt het serveren van een jouw favoriete drankje tien keer makkelijker. Het enige probleem is, zoals vaak het geval is bij nieuwe producten, dat je op zoek moet naar een smaak die bij jou past. Gelukkig hebben wij het ideale advies: Bols Espresso Martini.

Gemakkelijk, verrukkelijk

Met de revolutionaire Bols Cocktail Tubes heb je in no-time een prachtige cocktail op tafel staan. Het stappenplan is simpel: koel, schud, schenk, garneer en voilà: een presentatie die niet zou misstaan in een goede cocktailbar. Neem voor de Espresso Martini bijvoorbeeld een garnering van een aantal koffiebonen en eventueel een klein snufje espressopoeder en je zult versteld staan van het resultaat.

Variatie

Ook de andere smaken Bols Ready to Enjoy Cocktails zijn zeker aanraders. Probeer bijvoorbeeld eens de bitterzoete en complexe Red Light Negroni of de aromatische en intense Very Old Fashioned - allemaal gemaakt met de beroemde Bols likeuren, vodka en jenever voor een unieke cocktailervaring in eigen huis.