Nieuwe Revu 28 is nu uit!

Vanaf vandaag kun je weer genieten van een knisperend verse Nieuwe Revu, barstensvol fraaie plaatjes en sterke praatjes. Over wat dan allemaal? Moet je ff doorscrollen.

Nieuwe Revu 28 is nu uit!

De Weense wurger

Jack Unterweger was de Ted Bundy van Oostenrijk: een onweerstaanbaar charmante seriemoordenaar. Portret van een psychopaat die in eigen land op handen werd gedragen, maar het moorden niet kon laten.

Nieuwe Revu 28 ligt nu in de winkel en is hier te bestellen.

De waanzin van woke: mag het een onsje minder?

De politieke correctheid begint radicale vormen aan te nemen, nu discussies uitsluitend nog worden gevoerd op basis van iemands gekwetste gevoelens. Rijst de vraag: waar houdt woke op? Of zijn ‘we’ nog maar net begonnen?

Drugs, drank en gewillige meisjes

Het waren andere tijden, de jaren zeventig. Onder het mom van rock-’n-roll vonden zaken plaats die het daglicht niet konden verdragen, maar toch aan de oppervlakte kwamen. In een driedelige serie neemt Revu je mee terug naar de wereld van seksuele uitspattingen, drugs en ander atypisch gedrag. Deze week deel 1: The Rolling Stones & Led Zeppelin en een vleugje Golden Earring.

‘Mensen denken dat ik een soort glamourpoes ben’

De laatste jaren komt Jasmine Sendar (44) steeds meer los van het pretty girl-syndroom dat haar lang heeft achtervolgd. Ze krijgt daardoor toffere rollen aangeboden, zoals in de nieuwe Netflix-serie Knokke Off. Haar ultieme droom: in een Amerikaanse serie spelen, maar ze is sowieso een blessed woman.

Ook dit nummer puilt weer uit van de fraaie fotoreportages, beeldverhalen en nieuwsfoto’s. Over de moord op Peter R. de Vries en over recycling in Afrika. Verder in ons nieuwe nummer zoals elke week een strip van Hein de Kort, de scherpste columns en de beste series, films en muziek die deze week te bieden heeft.