Een te gekke Vaderdagactie: 5 x Nieuwe Revu voor €12,50!

Zondag 18 juni is het weer zo ver hoor! Vaderdag. Mooi moment om je vader wat extra aandacht te geven en hem te verrassen met het perfecte cadeau, namelijk de Nieuwe Revu 5 keer op z'n deurmat. Beter dan dat wordt het niet.

Vaderdagactie

Elk jaar weer een gedoe, een passend cadeau vinden voor die ouwe. Nieuwe Revu helpt je hier dit jaar mooi even bij, want pennen heeft hij nu inmiddels vast al zat. En je kan ook absoluut niet elk jaar weer opnieuw aankomen zetten met een riem, manchetten of een stropdas. Die arme man! 5 keer de Nieuwe Revu op zijn deurmat, daar maak je een vader pas écht blij mee. En laten wij nou net de perfecte actie hebben.

Vaderdagactie 2023

Voor slechts € 12,50 kan je pa gewoon vijf keer genieten van zijn cadeau. 5 x Nieuwe Revu, welke vader maak je daar nou niet blij mee? De meest interessante achtergrondverhalen, de actuele en beruchte 'wie denkt', de vetste interviews, de columns van Luuk Koelman, Bart Nijman, James Worthy, Leon Verdonschot en nog véél meer.

Als dat geen topcadeau is. En dat gewoon op een presenteerblaadje hier voor je neus. Dus wil jij dit te gekke cadeau geven aan die ouwe? Klik dan vooral hier. En doe jezelf een lol: wees er op tijd bij. Dat scheelt je weer een hoop stress op de 18e van juni.