Premium

Overschatte mensen: Selena Gomez

De onderschatte Vlaamse schrijver Herman Brusselmans beledigt overschatte personen uit de wereldgeschiedenis.

Illustratie Selena Gomez

Selena Gomez is een kleine dikkerd die eeuwig last zal hebben van babyvet. Ze werd geboren op 22 juli 1992 in Grand Prairie (Texas), als dochter van Alvario Gomez, de beheerder van een grote prairie waarop niks te beleven viel, en Gala Gomez-Los Bravos, die als diepzeeduiker in kaart probeerde te brengen hoeveel water er op de bodem van de oceaan ligt. Gomez werd uitgelachen op school vanwege haar te grote kleine schaamlippen, en kreeg een burn-out van drie dagen en anderhalf uur, waarna ze een acteercarrière begon. Ze ontving een soort van rol in de tv-serie Wizard of Waverly Place, waarin ze een trol vertolkte die als secretaresse van een woudreus onderbetaald werd, ontslag nam, en een winkeltje begon in flanellen maliënkolders.

Ze verdient het om, ingesmeerd met pruimenjam, in een wespennest gekeild te worden

Op die manier werd Gomez ontdekt als een flutactrice, waarna rollen in oneindig vele films elkaar opvolgden. Nu is dat allemaal zo erg niet, want er keek toch geen hond naar die films, maar wel zeer ontgoochelend is dat ook ons grote idool Woody Allen haar castte voor A Rainy Day in New York, zodat Woody Allen derhalve sindsdien van schaamte onder de grond zou moeten kruipen. Gomez maakte gebruik van haar onbegrijpelijk om zich heen razende roem door een kledinglijn te beginnen, onder de debiele naam Dream Out Loud, met als specialiteiten beha’s in de vorm van een dubbele tietenmuts, onderbroeken die de vagina zodanig doen opspannen dat er spontaan kutvocht gegenereerd wordt en jurken met een uitsparing ter hoogte van de anus, zodat je aan je gat kunt krabben als je daar wel of geen zin in hebt. Gomez is spijtig genoeg ook zangeres, als frontwijf van de band Selena Gomez and the Scene, waarbij de dombo er geen rekening mee hield dat er maar één The Scene waard is om te bestaan, en dat is de gelijknamige Nederlandse groep van wijlen Thé Lau. Ze scoorde de ene afstotelijke hit na de andere en in haar clips, en op haar Instagram-pagina en in het straatbeeld, staat ze te draaien met haar vette kont, haar veel te kleine memmen en de extensions in haar morsdode kapsel.

Ze werd verkozen tot jongste Unicef-ambassadeur aller tijden, en in die functie voert ze nul komma nul uit. Ze maakte wel voldoende tijd vrij om een parfum op de markt te sodemieteren met als naam The Debut Fragrance, en het ruikt, vooral als je het op je reet spuit, naar een combinatie van achtergebleven fecaliën, braaksel van een hyena, de adem van een longpatiënt en de achterbuurten van LA.

Gomez was twee keer verloofd met respectievelijk een zanger die meer tattoos heeft dan hersencellen (Justin Bieber) en een zanger die het achterlijkste pseudoniem heeft sinds Boef, Ronnie Flex en Snelle (The Weeknd). Selena Gomez verdient het om, ingesmeerd met pruimenjam, in een wespennest gekeild te worden. 

Premium
Je hebt zojuist een premium artikel gelezen.

Online onbeperkt lezen en Nieuwe Revu thuisbezorgd?

Abonneer nu en profiteer!

Probeer direct
Showbizz
  • Steve Nestorovski