Frank Waals
Frank Waals
Recente artikelen
 1. NPO
  Premium Mens & Maatschappij
  Personeelszaken NPO draait overuren: angstcultuur en burn-outs

  De afdeling personeelszaken bij de NPO draait al jaren overuren vanwege het aantal grensoverschrijdende gevallen binnen de verschillende omroepen. De start van 2024 kent een ongekende piek, nu het ene na het andere bolwerk in recordtempo afbrokkelt. Over hoe een slangenkuil haar gif verliest en dat dat zowel een goede als slechte zaak is.

 2. Koning Charles III
  Showbizz
  Jeroen Snel: 'Negatief puntje van koning Charles III: zijn temperament'

  Het leven van koning Charles III laat zich schrijven als een boek en verfilmen als een dramaserie. Beide gebeurden, want geen monarchie is zo’n puinhoop als dat van de Britten.

 3. Matthijs van Nieuwkerk
  Showbizz
  Evert Santegoeds: 'Matthijs van Nieuwkerk beschreven we tien jaar geleden al als een “studiobeul”'

  Jarenlang was Matthijs van Nieuwkerk een fris geurende yin, tegenwoordig vooral een ietwat muf ruikende yang. De Mies Bouwman van zijn tijd kwam, zag, overwon en ging uiteindelijk kopje-onder. Wat moet er gebeuren om zijn afgebrokkelde imago weer een beetje op te vijzelen? Of trekt hij, na wederom een rits aan beschuldigingen, zelf de deur van het Mediapark achter zich dicht?

 4. Theo Maassen
  Showbizz
  Theo Maassen onder vuur om geweld jegens vrouw, exen én minnaressen

  De Brabantse grappenmaker Theo Maassen is niet vies van een relletje of gewaagde uitspraak hier en daar, maar vandaag is hijzelf onderwerp van gesprek. Weekblad Privé dook wekenlang in zijn, naar het lijkt, gewelddadige verleden jegens vriendinnen en laat deze aan het woord. Ook Nieuwe Revu sprak met hen en duikelde een opmerkelijke mail op.

 5. Meezingers
  Showbizz
  Kortjakje was een hoertje en nog meer échte verhalen achter hits en meezingers

  Het is altijd leuk om een ‘Mama Appelsapje’ te ontdekken in een nummer dat je, misschien al jarenlang, verkeerd meezingt. Of je denkt ten onrechte te weten waar een nummer over gaat. Achter vele hits gaat immers een heel ander verhaal schuil dan je misschien zou denken. Het ware verhaal achter 19 bekende succesnummers.

 6. Maarten van Rossem
  Premium Interview
  Maarten van Rossem: ‘Ik hoor mezelf graag praten’

  Van Rossem (80) geeft de pijp aan Maarten wat betreft zijn rol als juryvoorzitter in De slimste mens. Nog een dik jaar kunnen we van zijn altijd weloverwogen oordeel genieten, voordat het programma een andere koers inzet. De Zeistenaar sloot zich onlangs aan bij de tachtigers en daarmee is hij ouder dan hij ooit dacht te worden. Stoelriemen vast, want Maarten vindt – uiteraard – iets van 2023.

 7. Freek de Jonge
  Showbizz
  Freek de Jonge over lied over dementie en hoe zijn moeder zelf de ziekte kreeg

  Om het jaar 2023 met een knaller af te sluiten, heeft Nieuwe Revu een extra dik decembernummer gemaakt met onder andere 12 spraakmakende interviews. Eén van de geïnterviewde BN'ers is Freek de Jonge. Wij geven je vast een voorproefje:

 8. Maarten van Rossem
  Showbizz
  Maarten van Rossem openhartig over ontmoeting met vrouw

  Om het jaar 2023 met een knaller af te sluiten, heeft Nieuwe Revu een extra dik decembernummer gemaakt met onder andere 12 spraakmakende interviews. Eén van de geïnterviewde BN'ers is Maarten van Rossem. Wij geven je vast een voorproefje:

 9. Miljuschka
  Showbizz
  John van den Heuvel: 'Haar voorliefde voor lekker eten heeft ze van haar moeder Astrid Holleeder'

  Zelfs de cardioloog van Miljuschka Witzenhausen trekt nu aan de bel over haar 90 kilo schoon aan de haak, maar de voedingsgoeroe heeft in de loop der jaren geleerd vooral naar zichzelf te luisteren. De term ‘powervrouw’ lijkt wat verzadigd, maar de Amsterdamse is het zonder meer. Zéker als je haar donkere familiegeschiedenis in ogenschouw neemt...

 10. Danny Froger
  Interview
  Danny Froger: 'Men denkt bij ons al snel dat we uitslovers zijn'

  De ene Froger is de andere niet, maar ook Danny (35) beschikt over net zo’n gouden strot als zijn vader René. De eveneens broodnuchtere zanger reist de komende weken voor een tv-programma door Engeland, waarbij de handen uit de mouwen gestoken dienen te worden. Verstoten van luxe en gemak, moest de hele familie het zien te rooien met enkel de middelen die voorhanden waren. ‘Bij mij ging werkelijk alles mis wat er maar mis kon gaan.’