Win: SPEEDLINK Racing Wheel en Mousepad

Voor iedereen die een complete race-ervaring vanuit zijn comfortabele stoel wil, is de TRAILBLAZER Racing Wheel onmisbaa...

Voor iedereen die een complete race-ervaring vanuit zijn comfortabele stoel wil, is de TRAILBLAZER Racing Wheel onmisbaar. Het stuur, geschikt voor PlayStation® 3, 4, Xbox One en de PC, heeft minimale schakeltijden door de professionele versnellingspook en razendsnelle bereikbare schakelhendels en een stuurbereik van 180°. De combinatie van verstelbare gas- en rempedalen, sterke trillingseffecten, rubberen stuurwielbekleding en de zeven zuignappen geeft zelfs de meest ervaren racers het ultieme race-gevoel vanuit huis.

De FIERIS Illuminated gaming mousepad is een must have voor iedereen die precisie en nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft. Deze muismat van SPEEDLINK is geoptimaliseerd voor verschillende instellingen en sensorresoluties, waardoor elk type muis tot op de pixel nauwkeurig over het beeldscherm beweegt. Door de antislip onderkant, blijft de muis volledig onder controle.

www.speedlink.com

MEEDOEN? Mail de naam van de actie plus je eigen naam en adresgegevens naar [email protected]