Eindejaarswinactie: SPEEDLINK gaming tools

MARTIUS Stereo Gaming Headset De MARTIUS Stereo Gaming Headset is een authentiek sounddecor voor energieke games. Met...

De MARTIUS Stereo Gaming Headset is een authentiek sounddecor voor energieke games. Met name met het oog op communicatie biedt de inklapbare microfoon optimale duidelijkheid bij de communicatie met vrienden. Tegelijkertijd regel je het volume en de mute-functie van de microfoon heel handig met de regeling in de kabel, die in combinatie met de flexibele, gevoerde headsetbeugel voor maximaal comfort zorgt.

 

Het dagelijkse monotone werken met traditionele computermuizen kan leiden tot blijvende gezondheidsschade aan schouder, arm en hand. Als alternatief is het gebruik van een ergonomische verticale muis als de MANEJO ergonomische verticale muis beter. Dankzij de verticale vorm behoudt het polsgewricht ook bij veelvuldig herhaalde bewegingen een ontspannen, natuurlijke stand.

 

ATECS XXL gaming muismat met een indrukwekkende grootte van 100 x 50 centimeter is eenvoudig te vervoeren door hem op te rollen en bovendien dient de mouse pad als toetsenbord en gaming gear. Dus bereidt je voor een op geweldige game-ervaring. Het ultra-gladde oppervlak is perfect voor een snelle gaming-stijl met ultrasnelle bewegingen van de muis die soepel glijdt over het oppervlak van de muismat.

 

www.speedlink.com

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.