Deze week in Nieuwe Revu (nr. 6, 2017)

Vandaag ligt er weer een verse Nieuwe Revu in de winkel. Het coververhaal van deze week: Coffeeshops op slot – softdr...

Vandaag ligt er weer een verse Nieuwe Revu in de winkel. Het coververhaal van deze week:

Coffeeshops op slot – softdrugsgebruikers worden door de massale sluiting van coffeeshops in de handen van illegale straatdealers gejaagd. Met levensgevaarlijke gevolgen. ‘De poort naar de hel is geopend.’ (reportage)

Verder in editie 6 van Nieuwe Revu:

- Bas van Toor: ‘Eigenlijk ben ik al hartstikke dood’ (interview)- Willem Merk, de Vluchtende Hollander (reconstructie)- Beuken met Bökkers, de ruigste rockband van Salland (reportage)- Wie denkt Fajah Lourens wel dat ze is? (portret)- Neerlands Hoop: Floor Jansen, zangeres van Nightwish (interview)- Man en hobby: een vliegtuig in je tuin, waarom ook niet? (fotorepo)- Marcel van Roosmalen ging op campagne met de PvdA (reportage)- Hoofdredacteur Jonathan Ursem: ‘Wilders en Trump maken de wereld een stukje lelijker’ (column)- Özcan Akyol: ‘Er is geen politicus die aan mijn moeder denkt’ (column)- Leon Verdonschot: ‘Republiek Amsterdam? Daar valt wel iets voor te zeggen’ (column)- Herman Brusselmans: ‘Jules Deelder heeft nog nooit een spuit speed van dichtbij gezien’ (column)- Marith Iedema: 10 jaar Wasteland, waar alles mag en kan (column)- Maxim Hartman: ‘Après-skihutten vol hossende Nederlanders zijn de hel’ (column)