Bij de koffie: Neushoorns vliegen naar Australië, Rutte zet druk op Ankara en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Rutte zet druk op Ankara over arrestatie Ebru Omar

Rutte heeft meerdere malen bij de Turkse president Ahmet Davuto?lu gepleit voor het vrijlaten van Ebru Omar. De Nederlandse columniste was gearresteerd op verdenking van het beledigen van premier Erdo?an.

59 arrestaties bij bekerfinale Feyenoord - FC Utrecht

Bij verschillende incidenten raakten na de wedstrijd ook drie agenten gewond. Volgens de politie ging het feest in Rotterdam na de gewonnen finale over het algemeen goed. Bij de arrestaties gaat het om incidenten.

'Brazilië 'ruimt' dakloze kinderen voor Olympische Spelen'

Braziliaanse mensenrechtenadvocaten beschuldigen de regering ervan zwerfkinderen zonder reden te arresteren en zelfs te ontvoeren. Zij zouden dit doen om de steden waar wedstrijden plaatsvinden een 'schoon' imago te geven.

Neushoorn wordt geïntroduceerd in Australië

Australië is bereid om een kleine populatie Zuid-Afrikaanse neushoorns op te nemen. Dierenbeschermers kwamen met dit plan om de met uitsterven bedreigde diersoort te beschermen tegen stropers.