Bij de koffie: video feestende broers Abdeslam in club, Egyptisch vliegtuig gekaapt en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Beelden gebroeders Abdeslam in

Er zijn beelden opgedoken van de terroristen Salah en Brahim Abdeslam. In de video van VTM Nieuws is te zien hoe de broers losgaan in een club in Brussel in februari 2015. Dat was negen maanden voor de aanslagen in Parijs. Dat ze niet bepaald vrome moslims waren, bleek al uit de getuigenis van de ex-vrouw van Salah. "Allah? Zijn leven draaide rond joints, alcohol en diefstallen."

Lees ook: Twee Nederlanders in top 45 meest gezochte misdadigers

Egyptisch vliegtuig gekaapt

Een gekaapt Egyptisch vliegtuig is geland op de luchthaven van de Cypriotische stad Larnaca. De Airbus 320 van EgyptAir, met 81 mensen aan boord, steeg vanmorgen op uit Alexandrië.

Lente op komst

Familie Cruijff aanwezig bij herdenking in Camp Nou

Familieleden van Johan Cruijff brengen vanmiddag een bezoek aan de herdenkingsplek die in het stadion van FC Barcelona is ingericht voor de overleden voetballer. Zijn zoon Jordi zal om 14.00 uur de media kort toespreken.