Winnaar en verliezer van de dag: Kim Holland vs. Sea World

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Kim Holland

Nationale stoeipoes en pornoactrice Kim Holland (46) heeft vanochtend de politie aan de deur gehad na klachten over te luidruchtige seks in haar Rotterdamse penthouse. Volgens overburen maakten de blondine en haar vriend tijdens de daad zóveel lawaai dat sprake zou zijn geweest van overlast. Respect, hadden wij maar zo'n vrouw. 

Verliezer van de dag: Sea World

De Amerikaanse themaparken SeaWorld stoppen met het fokken van orka's. Vorig jaar stopte SeaWorld al met de orka-shows, waar de themaparken vooral om bekend stonden. De themaparken krijgen al jaren forse kritiek op het fokprogramma. Die ontstond vooral na de documentaire Blackfish waarin voormalige medewerkers van het themapark een boekje open deden over orka Tilikum, die betrokken zou zijn bij de dood van drie mensen, onder wie een voormalig trainster in 2010.