Bij de koffie: hondenfluisteraar Cesar Millan mishandelt varken en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Carson in kamp Trump

Ben Carson, de Republikeinse presidentskandidaat die zich vorige week terugtrok uit de strijd om het Witte Huis, steunt nu zijn voormalige rivaal Donald Trump. Trump vertelde dat zelf tijdens een tv-debat. Hij zei dat hij met Carson gesproken heeft en dat hij zijn voormalige tegenstander goed kan gebruiken bij het maken van onderwijsplannen.

Kim Jong-un wil nóg meer nucleaire proeven

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft opdracht gegeven tot nieuwe nucleaire proeven. Die moeten de slagkracht van het kernwapenarsenaal van het land helpen verbeteren, meldt het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA.

Cesar Millan mishandelt varken

De politie is op bezoek geweest bij hondentrainer Cesar Millan nadat er klachten binnenkwamen dat de beroemde hondenfluisteraar een varken zou hebben mishandeld. Volgens TMZ zouden meerdere mensen zouden bij de politie klachten hebben ingediend toen ze Millan op televisie een varken zagen gebruiken om een hond te trainen. Het dier zou daarbij gewond zijn geraakt aan zijn oor door een beet van de hond.