'Colombiaanse modellenzusjes ontvoeren en martelen ander model'

De zusjes Yeimi en Claudia Rey uit Colombia werken beide succesvol als model en doen vooral fotoshoots in lingerie en ba...

De zusjes Yeimi en Claudia Rey uit Colombia werken beide succesvol als model en doen vooral fotoshoots in lingerie en badkleding. Ze zijn erg mooi en, als we een ander opkomend model uit Colombia mogen geloven, levensgevaarlijk.

Dat andere model heet Carolina Munoz en is ook niet helemaal van onbesproken gedrag. Ze maakte op Twitter twee nepaccounts aan van de zusjes en plaatste daar foto's van hen vóór hun cosmetische ingrepen. Vreemd gedrag, maar de reactie van de zusjes kon wel iets minder hardcore.

Lees ook: Ook Farrah Abraham slachtoffer van seksmonster James Deen

Munoz vertelt in een politieverklaring hoe Yeimi (die is aangehouden op het vliegveld van Bogota) en Claudia wraak op haar namen, nadat ze haar te pakken hadden gekregen.

"Ze beten me, martelden me, trokken aan mijn haar, gaven me schokken, scheurden de kleren van mijn lijf en lieten achter langs een weg. Ze zeiden dat ze machtige mensen kennen en ik de verliezer zou zijn als ik aangifte zou doen. De volgende keer zouden ze mijn gezicht met zuur bewerken, schreeuwden ze."

Yeimi (links op de bovenstaande foto) moet zich verantwoorden voor de rechter. Claudia (rechts) is nog op de vlucht. Carolina (midden), het slachtoffer, is naar eigen zeggen doodsbang en getraumatiseerd.

Video

De aanhouding van Yeimi op het vliegveld van Bogota.

https://www.youtube.com/watch?v=7Gu8I2_C7E0

De twee zusjes in betere tijden