Bij de koffie: kakkerlakrobot, 'lek binnen marechaussee' en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Bloomberg overweegt presidentscampagne

De New Yorkse oud-burgemeester Michael Bloomberg overweegt een gooi te doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Hij 'beziet alle opties', meldt de Financial Times.

Kakkerlakrobot ideaal voor rampen

Amerikaanse onderzoekers hebben een robot ontworpen die lijkt op een kakkerlak. Net als het insect moet de robot zeer stevig zijn en door kleine openingen kunnen navigeren.

'Lek binnen marechaussee'

Een 51-jarige Schiphol-medewerker van de marechaussee zou gevoelige informatie gelekt hebben aan de groep rond de geliquideerde topcrimineel Gwenette Martha. Martha’s vertrouweling Yakhlaf werd op oudejaarsavond jongstleden geliquideerd. Dat blijkt uit onderzoeksinformatie waarover De Telegraaf beschikt.

Nabestaanden Pim Fortuyn willen Volkert van der G. opnieuw voor rechter

Nabestaanden van Pim Fortuyn willen Volkert van der G. opnieuw voor de rechter brengen. Zij zijn overtuigd dat de moordenaar van Pim Fortuyn de voorwaarden voor zijn vrijlating schendt, en twijfelen aan de onafhankelijkheid van het ministerie van Justitie in deze zaak.