Bij de koffie: crisis op Chinese beurs, het nieuwe boek van Brusselmans en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Zorgen om Noord-Korea

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, heeft herhaald dat er een international reactie moet komen op de kernproef die Noord-Korea uitvoerde. Hij belde met zijn ambtgenoten in Japan en Zuid-Korea en benadrukte dat de VS zich zal inzetten voor de veiligheid van die landen. Lees verder.

Het nieuwe boek van Herman Brusselmans

Deze week verschijnt het 68e boek van onze gastschrijver Herman Brusselmans, Poppy en Eddie en Manon en Roy Harper. Onze columnist Öyzcan Akyol blijkt een van zijn grootste fans.

Crisis op Chinese beurs

De beurs in China is afgelopen nacht al na korte tijd beëindigd omdat de koersen te hard daalden. Binnen vijftien minuten daalden de koersen met 5 procent, genoeg om de beurs tijdelijk stil te leggen. Kort nadat de beurs weer werd hervat daalden de koersen naar 7,3 procent, daarna werd de handelsbeurs beëindigd voor de rest van de dag. Lees verder.

Ronaldo denkt aan transfer

Cristiano Ronaldo zou spelen met de gedachte om Real Madrid komende zomer te verlaten. Zijn oude club Manchester United en Paris Saint-Germain lijken de voornaamste kandidaten om zich te versterken met de dan 31-jarige Portugees. Lees verder.