Winnaar en verliezer van de dag: Kevin Love vs. Rudy Stroink

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Kevin Love

Basketballer Kevin Love van Cleveland Cavaliers verbrak afgelopen nacht een oud NBA-record en scoorde maar liefst 34 punten in het eerste kwart van de wedstrijd tegen Portland Trail Blazers.

''Ik wil er niet nonchalant over doen, maar als je er eenmaal mee bezig bent, merk je dat niet eens zo'', aldus de nuchtere basketballer na geweldige prestatie.

Verliezer van de dag: Rudy Stroink

Het Openbaar Ministerie verdenkt Rudy Stroink, eigenaar van vastgoedbedrijf TCN, van omkoping, fraude, valsheid in geschrifte, en lidmaatschap van een criminele organisatie. De vastgoedtycoon zou met 1,7 miljoen euro aan smeergeld een toenmalige Google-directeur hebben overgehaald om zich te vestigen in de Eemshaven in Groningen.

Nederland werd met een constructie door Google ook al eerder gebruikt als doorvoerland om belasting te ontduiken. Google ontliep daarmee de betaling van miljarden euro's aan belasting.