Bij de koffie: megaclaim Dutchbatters, Ajax lacht om zege Feyenoord en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Grote claim Dutchbatters vanwege 'onmogelijke missie Srebrenica'

Het aantal Dutchbat-veteranen dat zich heeft gemeld voor een claim tegen de Nederlandse staat is toegenomen tot meer dan honderd. Ze willen compensatie omdat ze op een "bij voorbaat onmogelijke missie" zijn gestuurd. In 1995 kreeg Dutchbat III opdracht de inwoners van de Bosnische enclave Srebrenica te beschermen.

Ajax 'blij' met zege Feyenoord

Vier keer eerder startte Feyenoord het seizoen met 21 punten uit de eerste zeven wedstrijden en vier keer werd Ajax kampioen: in 1968, 1970, 1972 en 1994. In alle daaropvolgende jaren werd de finale van de Champions League/Europa Cup I gehaald.

Hollande kondigt definitieve sluiting 'jungle van Calais' aan

Het enorme vluchtelingenkamp bij de Franse stad Calais moet 'volledig ontmanteld' worden. Dat zei president François Hollande, die vandaag op bezoek is in 'de jungle', zoals het kamp wordt genoemd. Hij vroeg tegelijkertijd de Britten 'hun bijdrage te leveren' aan de ontmanteling.

Nieuw album Robbie Williams op 4 november

Robbie Williams brengt op 4 november een nieuw album uit. De Britse zanger kondigde het album zondag aan met een teaser op op zowel de Britse als Nederlandse televisie. Heavy Entertainment Show is het elfde studio-album van de Brit en het eerste album wat hij uitbrengt in samenwerking met Sony Music Entertainment.