Bij de koffie: Hillary te ziek voor campagne, Kim Jong-un gaat vrolijk verder en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Hillary te ziek om campagne te voeren

Hillary Clinton heeft volgens haar arts een longontsteking. Ze werd onwel bij een herdenking van de aanslagen op 11 september 2001. Haar arts bracht daarna een verklaring uit dat bij een controle vrijdag is vastgesteld dat Clinton een longontsteking heeft.

De 68-jarige Democratische presidentskandidaat is geadviseerd om rust te nemen en haar campagneschema aan te passen. Ze heeft antibiotica voorgeschreven gekregen. Over het incident bij de herdenking zegt haar arts dat ze bevangen raakte door de hitte.

Lewis Hamilton duwt tijger om

En door.

Emmy voor Making a Murderer

De Netflix-serie Making A Murderer heeft zondagavond de Emmy voor beste documentaireserie gewonnen. De serie won ook de prijzen voor montage, regie en script in dat genre.

Noord-Korea bereidt wéér nucleaire test voor

Noord-Korea is mogelijk een volgende nucleaire test aan het voorbereiden, meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van Zuid-Koreaanse regeringsbronnen.Volgens de bronnen zou Noord-Korea een ongebruikte tunnel in een berggebied voor de test willen gebruiken.