Bij de koffie: Ajax wil Bosz, oorlog in Kaukasus voorkomen en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Ajax wil Maccabi Tel Aviv-trainer Peter Bosz

De Telegraaf meldt dat de nummer twee van de eredivisie intern al het besluit al heeft genomen dat Bosz de opvolger moet worden van de vertrekkende Frank de Boer.

Armenië en Azerbeidzjan leggen de wapens neer

Volgens persbureau Reuters hebben de regeringen van de Kaukausus-landen Armenië en Azerbeidzjan besloten om de wapens neer te leggen. De laatste maanden vonden er enkele schermutselingen plaats rond de Nagorno-Karabach regio in Azerbeidzjan.

Grote brand evenementenhallen bij Katwijk aan de Maas, Noord-Brabant

Evenementenhal de Vrije Markt is vannacht in vlammen opgegaan. De locatie is voorlopig extra gevaarlijk, omdat er sprake zou zijn van asbest.

Meer dan duizend blootvluchtelingen in één dag gered

Italiaanse media melden dat gisteren de kustwacht meer dan duizend levens heeft kunnen redden, nadat een boot met vluchtelingen in de buurt van Sicilië in de problemen kwam.