Bij de koffie: meer dan de helft van de Russen wil Sovjet-Unie terug en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Meer dan de helft van de Russen wil Sovjet Unie terug

Volgens een opiniepeiling uitgevoerd door het Levada Center heeft slechts 28 procent van de Russen een positief gevoel bij de val van de Sovjet-Unie. 58 procent van de Russen wil terug naar het communisme. Volgens het onderzoeksbureau is dat het hoogste percentage sinds het uiteenvallen van de Sovjet Unie. Lees hier meer.

Barcelona is terug

Na een reeks slechte wedstrijden kwam Barcelona gisteravond goed terug. De Catalaanse ploeg won met 0-8 op bezoek bij Deportiva La Coruña. Oud-Ajacied Luis Suárez scoorde vier keer, en gaf drie assists.

Noorse rechtbank: mensenrechten Breivik zijn geschonden

De Noorse terrorist Anders Behring Breivik heeft een gedeelte van zijn rechtszaak tegen de Noorse staat gewonnen. De rechter oordeelde dat zijn langdurige verblijf in een isolatiecel inderdaad de mensenrechten schendt.